2777
2789

عنوان تاپیکت رو خوب نزدی قربونت برم

شما منظورت اینه که داری جدی به پارتنرت نگاه میکنی ، و نگران این هستی که پشتکار زیادی نداشته باشه، چون الان توی سن کنونیش فقط تونسته یه پراید بخره،  نگران این هستی که باجنم نباشه و نتونه زندگی خوبی برات تدارک ببینه

نگرانیت به جاست، سعی کنی تلاشش رو در نظر بگیری، ببین زیاد به بطالت میگذرونه، یا نه! با تلاش خیلی زیاد یه پراید داره

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙

بنظر من داخل این دوره زمونه، اینکه یه پسر جوون خودش کار کرده پول جمع کرده و پراید خریده اتفاقا نشون میده پشتکار زیادی داره
منتهی برای پسر هایی که میخوان ازدواج کنن، بهتره اول یه خونه بخرن و بعد ماشین..احتمالا الان این اقا پسر در فکر خرید یه خونه( هر چند کوچیک، خریدِ خونه مهمه) هست و این فاکتور خیلی خوبی در دنیای الان ماست
کم نیستند کسانی که حتی فرش زیر پا هم نداشتند و کم کم به همه چیز رسیدند.. وقتی با طرف ازدواج میکنید، تعهد میدید که در هر شرایطی به پاش بمونید. و اون هم همینطور

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید