2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم عشق من پیکان داشت من باهاش موندم پراید که خوبه😄مهم‌خودشه و اخلاقشه چیزای مادی بالاخره تغییر میکنه همیشه که پراید نیست ان شاءالله بعدا بهترشو می خره مهم خودتونیددکه کنار هم خوش باشید.

یه متنی میخوندم میگفت از اون دختری که باهاش بهتون خیانت شده تشکر کنید چون فداکاری کرده آشغال شما رو ...

درسته ولی خیلی بده ک اون دختر دوست صمیمی تو باشه

کسی ک در جریان همه چیز من بود 

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             
دقیقا ما هم همینطور البته الان همه چی داریم ولی دیگه عشق هم نیستیم

چرا عزیزم

شاید زندگیتون تکراری شده،یا تو سختیای زندگی گیر کردین چون ادم مجردی مسئولیت نداره همش درگیر دل و قلوه گرفتن و عاشقی کردنه ولی بیفته تو زندگی هزارتا فکر و مسئولیت میاد رو دوشش و فکر هزارتا چیز هست ممکنه اون عشق و عاشقی کمرنگ بشه

بنظرم سعی کن تنور عشقتون دوباره گرم کنی،از قدیم و تلاش هاتون بگو،یکم خاطره بازی کنید و جوونه اون عشق رو دوباره تو دلتون بکارین و مراقبش باشید

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

زندگی کم کم ساخته میشه..هیچکس توی این وضع مملکت مثلا22 سالگی شاسی بلند نداره مگه اینکه بابای پولداری داشته باشه یا ارث گنده ای رسیده باشه بهش..اگه دوسش داشته باشم هیچیم که نداشته باشه کنارش میمونم تا با هم بسازیم زندگیمونو و کم کم به اون بالا بالاها برسیم..مهم همت طرف هست اینکه تن کار داشته باشه و به فکر زندگی و دنبال کار باشه تا بتونه به چیزی برسه

درسته ولی خیلی بده ک اون دختر دوست صمیمی تو باشهکسی ک در جریان همه چیز من بود

جفتشون آشغال بودن و بی لیاقت خدا رو شکر که از زندگیت حذف شدن 

ایشالا با یکی جنتلمن و همه چیز تموم آشنا شین🤗💖

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

حالا تکلیف مایی که شوهرمون پراید داره چیه؟!🤣🤣

اولش که فرغون هم نداشت 

همین پرایدم با عرضه من خرید وگرنه دست خودش بود همچنان همون فرغونم نداشت😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چرا عزیزمشاید زندگیتون تکراری شده،یا تو سختیای زندگی گیر کردین چون ادم مجردی مسئولیت نداره همش درگیر ...

چی بگم که مثنوی صد من میشه خواهر

بازم شکر خدا...

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

جفتشون آشغال بودن و بی لیاقت خدا رو شکر که از زندگیت حذف شدن ایشالا با یکی جنتلمن و همه چیز تموم آشن ...

ممنون عزیزدلم،هنچنین شما مهربون❤️

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد