2777
2789
عنوان

تحرک صفر اسپرم

137 بازدید | 18 پست

خانوما من نزدیک دوساله اقدامم و تازه فهمیدم مشکل ا همسرمه قبلا واریکوسل نداشت اما اینبار سونو گرفتیم واریکوسل گرید ۴ داشت طرف چپ قبلا هم آزمایشش ضعیف بود اما فک میکردیم ازمایشو اشتباه گرفتیم و اینا الان نمیدونم چیکار کنم با این همه ضعیف بودن اصلا تحرک نداره حالا ازمایشو دیر هم دادیم ولی نباید تا این اندازه می‌بود دکتر گفته بابد عمل کنه میترسم باز دوباره عود کنه تجربه ای دارین دراین مورد چی بهش بدم که تقویت بشه تحرک بیاد بالا 

شنیدم بعد عمل ممکنه وضع بدتربشه 

گرده نخل و شیره انگور عسل  کنجد قاطی کن بده بخوره 

دکتر خودش دارو میده نشد آی یو آی انجام میدن برات نگران نباش

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عمل کنه عملش خیلیم سخت نیست بعدشم تقویت‌شده کن دکتر باید دارو مصرف کنید درست میشخ

خیلی نگرانم تا الان فک میکردم بخاطر تنبلی تخمدان من نمیشه الان میفهمم سیستم هردومون خرابه

مورفولوژی ۶۵ درصد خوبه تعدادشم خوب بود

مورفو و تعداد اگه خوب باشه خییییلی جلویی.اگه تحرکش با دارو خوب نشد برو سراغ ای وی اف وقتت رو هدر نده هر چی سن بره بالاتر شرایط بدتر میشه.من خودم پیر این راهم الکی حرف بیخودی نمیزنم

مورفو و تعداد اگه خوب باشه خییییلی جلویی.اگه تحرکش با دارو خوب نشد برو سراغ ای وی اف وقتت رو هدر نده ...

اخه آی وی اف هزینش خیلیییی زیاد شده حالا فعلا عمل کنه و دارو مصرف کنه شاید خوب شد

اخه آی وی اف هزینش خیلیییی زیاد شده حالا فعلا عمل کنه و دارو مصرف کنه شاید خوب شد

نه زیاد نیست..الان برای طرح افزایش جمعیت مراکز دولتی راه انداختن ای وی اف میکنن با هزینه بسیار کم.کدوم شهر هستین؟

2810