خانوما من نزدیک دوساله اقدامم و تازه فهمیدم مشکل ا همسرمه قبلا واریکوسل نداشت اما اینبار سونو گرفتیم واریکوسل گرید ۴ داشت طرف چپ قبلا هم آزمایشش ضعیف بود اما فک میکردیم ازمایشو اشتباه گرفتیم و اینا الان نمیدونم چیکار کنم با این همه ضعیف بودن اصلا تحرک نداره حالا ازمایشو دیر هم دادیم ولی نباید تا این اندازه میبود دکتر گفته بابد عمل کنه میترسم باز دوباره عود کنه تجربه ای دارین دراین مورد چی بهش بدم که تقویت بشه تحرک بیاد بالا
دکتر خودش دارو میده نشد آی یو آی انجام میدن برات نگران نباش
کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مورفو و تعداد اگه خوب باشه خییییلی جلویی.اگه تحرکش با دارو خوب نشد برو سراغ ای وی اف وقتت رو هدر نده هر چی سن بره بالاتر شرایط بدتر میشه.من خودم پیر این راهم الکی حرف بیخودی نمیزنم