2777
2789
عنوان

اکسم چقد زشته بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 30 پست
کلاً اعتماد به نفس بعضیا قابل ستودنه

بخدا 

اعتماد ب نفس نداشت

اصلا این خود اعتماد به نفس بود

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😁😁😁جالب اینجاست اون موقع از دوریش و غمش گریه ها می‌کردی

به خودش دلداری میده

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

دقیقا همین دست آدما ادعای یوزارسیفی میکنن😐

میگفت فکر میکنی من رو هر دختری درس بزارم نه میگه 🥴

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
😁😁😁جالب اینجاست اون موقع از دوریش و غمش گریه ها می‌کردی

اره بخدا اصلا باورم نمیشه انگار مغز تو سرم نبود

اسی میخوای عکسو بذاری؟؟

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

به خودش دلداری میده

نه بخدا اخه اولم که دوست شدیم قشنگ نبود برام یهو جنون امیز وابسته شدم الان باورم نمیشه باهاش بودم

اسی میخوای عکسو بذاری؟؟

نه عزیزم نمیتونم گناه داره بدبخت

نه بخدا اخه اولم که دوست شدیم قشنگ نبود برام یهو جنون امیز وابسته شدم الان باورم نمیشه باهاش بودم

گلم به گذشته فکرنکن گذشت دیگه . . .

اکس شوهرمم خیلی زشت بوده شوهرم باعاش به من خیانت کرد😂حالا من از جفتشون سر ترم هم شوهرم هم اون زنیکه 

خدا سیب سرخ و به کیا میده انقد پسر خوشگل خوشگل به من پیشنهاد میدادن من ریدم بهشون بعد این ....

2810