negar_fld مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 77 عنوان جدا کردن جای خواب بچه 93 بازدید | 6 پست سلام دوستان ممنون میشم جواب بدین چون دیگه دارم کم میارم. دخترم ۲۱ ماهشه چند شبه بردم توی اتاق خودش بخوابه خودمم پایین تختش تو اتاقش دارم میخوابم که عادت کنه ولی بیچارم کرده😥همش بیدار میشه میخوابونمش تا میزارم رو تخت بیدار میشه دوباره . دیگه اشکم داره درمیاد چکار کنم ؟ 1403/06/30 | 02:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negar_fld مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 77 شب تا صبح بیدارم همش خواب ندارم دیگه . بنظرتون ادامه بدم درست میشه؟
serendepitii عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 4220 من که فقط دوشب تو سن یکسالگی جدا خوابونرمش بعد ترسید اوردنش پیش خودم ولی الان که ۵ سال و نیمشه چند ماهه جدا میخوابه للحمدالله
negar_fld مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 77 خوب بذار پیشت بخوابه طفلی دختر من چهار سالشه بازم پیشمه آخه میگن خوب نیس هرچی بزرگ تر بشن دیگه سخت تر میشه جدا کردنشون و همه جا میگن جدا کردن جای خوابشون الزامیه
negar_fld مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 77 من که فقط دوشب تو سن یکسالگی جدا خوابونرمش بعد ترسید اوردنش پیش خودم ولی الان که ۵ سال و نیمشه چند م ... من دیگه بریدم بخدا همش بیدارم نمیدونم تحمل کنم اکی میشه یا نه 😭
serendepitii عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 4220 من دیگه بریدم بخدا همش بیدارم نمیدونم تحمل کنم اکی میشه یا نه 😭 من علمشو ندارم حقیقتا ولی من بودم انقدر به خودم فشار نمیاوردم اخه خیلی بچه ها با پدرمادرا میخوابندرسته بحث استقلال بچه ام هست ولی به نظرم داری زیادی خودتو اذیت میکنیی سال دیگه امتحان کن اگه صلاح میدونی