2777
2789
عنوان

حس میکنم واقعا زندگی دارو مارو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 36 پست
باور نمیکنم هیچ کس اندازه من افسرده باشه

مگه چی شده

دنیای آرزوهای منم مثل کاربر( منظومه چشمام) تو چشمای هیز تو نیست پس خجالت بکش جمع کن خودتو کاربریممه دست دونفره پس گو اوی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز خدارو شکر تو شادی من غالب بی حوصله حالا بعضیییی اوقات سرحال قبلاً اینطور نبودم، نمی‌دونم پا به س ...

شادی درونی بابا😔🤣

وگرنه منم بیحوصلهم فک نمیکردم گذر سن انقد تاثیر داشته باشه

دنیای آرزوهای منم مثل کاربر( منظومه چشمام) تو چشمای هیز تو نیست پس خجالت بکش جمع کن خودتو کاربریممه دست دونفره پس گو اوی
مادر سمی روزگارمو سیاه کرده

چیکار میکنه

مادرا اکثرا یه چیز بهشون بخری یکم رفتارشون عوض میشه

تحقیر میکنهمثل سگ تو خونه باهام رفتار میکنه هیچ وقت برام ارزش قائل نشد

اهمیت نده

ذهن آگاهی رو تمرین کن وگرنه پیر میشی

پیر که شدم واقعا حسش میکنم که دیگه مثل قبل نیستم به معنای واقعی پیر و پژمرده شدمذهن آگاهی چیه

میدونم منم کل تابستون با خانواده قهر بودم تاره آشتی کردیم

ینیهمه چیو بپذیری فقط باعث میشه پیر نشی بزن گوگل میاره برات

چند سالته؟

۲۴سالمه!

یک سال از من بزرگتری

میشه بپرسم تو چرا؟

یک سال از من بزرگتریمیشه بپرسم تو چرا؟

اره شوهرم ازدنیارفت با۲۳سال سن بچه۲سالم بی پدرشد تواوج جوونی این بلاسرم اومد قلب دردگرفتم رماتیسم عصبی گرفتم مشکل روانی پیداکردم هووف بخام بگم یه رمانه میخان منو به عقد برادرشوهرم دربیارن تازه هم یه چیزی ازهمسرم شنیدم دیگه رسما داغون شدم💔💔

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤