2777
2789
عنوان

مامانا تروخدا ب دادم برسید

153 بازدید | 21 پست

من بچم ۱۰ روزشه امروز تنهایی داشتم حمومش میدادم یهو کله اش از دستم در رفت خورد ب لبه وانش 😭😭😭😭 

زیاد محکم نخوردا حتی بچم گریه هم نکرد بعد حمومش هم شیر خورد خوابید و الانم حرکاتش و خوابش و شیر خوردنش عین قبلشه فقط پس کله اش یجور فرو رفتگی داره نمیدونم از قبلا بوده یا الان بر اثر این ضربه اینجوری شده دارم دق میکنم

خدا بداند کافیست❤️

ننرس اون سرش هنوز نرمه همش فک می کنی فرو رفتگی داره وقتی میبری حمام روی پاهات یکپارچه بنداز که سر نخوره از بغلت بیوفته 

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو روخدا بردارش ببر دکتر حتی شده عمین الان بچها سرشون نرمه خیلی خطرناکه ممکنه خدای نکرده خون داخل سر ...

آخه الان دکترش نیس ک یعنی ببرمش بیمارستان 😭

خدا بداند کافیست❤️
نگران نباش چیزی نمیشه پسر منم تو یه ماهگی سرش خورد دسته مبل چوبی چیزی نشد خداروشکر

میدونم خیلی نگرانم الان دکترشم نیس ک ببرم ولی هیچ علایمی ندارع عادیه همه چی مث قبل فقط من نمیدونم اون فرو رفتگیه از قبل بوده یا امروز شد

خدا بداند کافیست❤️
ننرس اون سرش هنوز نرمه همش فک می کنی فرو رفتگی داره وقتی میبری حمام روی پاهات یکپارچه بنداز که سر نخ ...

امروز ی غلطی کردم تنهایی بردمش حموم الانم دارم از عذاب وجدان میمیرم اینقد گریه کردم 😭 

خدا بداند کافیست❤️

بچه اول  که میترسیدم تو حمام بشورمش.

کلا یک سفره بزرگ کف هال می‌گذاشتم. تو هال میشستم. 

کف لگن ( وان)  کودک هم پارچه میزاشتم سر نخوره. 

برای چه دوم کف حمام پارچه می انداختم تا سر نخورم. 

می‌نشستم رو زمین. پاهام را دراز میکردم. بچه وسط پاهام بود. میشستم. 

میشه عکس اون قسمتو بزاری

تو عکس مشخص نیس حتی از نزدیک هم ببینی بازم مشخص نیس فقط دست میزنم ی زره برامدی استخوانه پایین شم ک فرو رفتگیه ولی نرم نیس استخونه انگار

خدا بداند کافیست❤️
امروز ی غلطی کردم تنهایی بردمش حموم الانم دارم از عذاب وجدان میمیرم اینقد گریه کردم 😭

شیرشو خورده بالا هم نیاورده بیدارم شده گریه هم کرده دیگه از چی میترسی ؟ 

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم