2777
2789
عنوان

از کدوم قوم و شهر هستین

664 بازدید | 112 پست

بیاین چند تا کلمه اصطلاح جالب از لهجه و زبون محلی شهرتون بگین 😍

خودم اول میگم😁 

❤باوان(باوه یعنی پدر و باوان یعنی اجداد یا خانه پدری و زادگاه) وقتی یکی رو خیلی دوست داریم میگیم باوانم که یه عالمه حرفای عاشقانه توشه 

❤وه گیس دالگم (یعنی سوگند به گیسوی مادرم ) وقتی میخوایم قسم سخت بخوریم به گیسوان زنها قسم میخوریم که برامون نماد پاکی و شرافت اون زنه

❤دوگیانه(یعنی  دو تا جان ) به خانوم های باردار میگن

❤نازار ( یعنی کسی که محبوبه و همه جوره نازش خریدن داره)

شما هم از گویش محلیتون‌ بگین ببینم مردم هر جای ایران چه حرفای خوشگل و عاشقانه ای دارن😍❤🤍💚

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

ما ترک هستیم

از ما کلمات این جوری خیییییلی زیاده کلا زبان ترکی زبان احساساته وقتی حتی یکی متوجه نمیشه هم تحت تاثیر قرار میگیره.

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گیان بۆ کوردەواری ‌بۆ کەڵهورو جاف و گۆران،کرمانج ،زازا،سۆران ،هەورامی ،لەکی،

هەر لە ئیلام گیان تا کرماشان   

کوردم گیانە

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
ما ترک هستیماز ما کلمات این جوری خیییییلی زیاده کلا زبان ترکی زبان احساساته وقتی حتی یکی متوجه نمیشه ...

یعنی عاشقققق اهنگ های فولکور و محلی قدیمی ترکی هستم شعر حیدر بابا استاد شهریار😍😍😍

تورکم باشو دولانیم ( دورت بگردم )

ئافره ت:یعنی آفریننده به زن میگیم 

قشنگ گفتی عزیزم،مخصوصا زن باردار رو

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
ئافره ت:یعنی آفریننده به زن میگیم قشنگ گفتی عزیزم،مخصوصا زن باردار رو

آره مامانم گاهی به خانوم های جوان میگه آفرت 😍اینقدر دوست دارم به منم بگه 🥲

2810