2777
2789
عنوان

شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 27 پست
ای جان پس منتظر اون تاپیکی که درآینده میای مینویسی (شوهرم از خونه دوس دختر رفیقش اومده و گردنش کبوده ...

😂😂😂

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی سایت ❌دارک وب✅این چیزایی که شما میگی برا اونی که توو ناف آمریکا بدنیا اومده هم قفله

🤣👌

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
میخواد بره خونش یه وسیله ای رو براش درست کنه.با هم رفت و آمد داریم ولی آخه هیچوقت پیش نمیاد ک مثلا د ...

چرا ارتباطتتونو قطع نکردین حتما اینم روشنفکریه شماس

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

[QUOTE=354196318]من اگر قبل این اتفاق بود میرفتم ولی الان بهش گفتم که نمیام. خود پسره هم هست. ولی نباشه هم مهم نیس..[/QUOTE

دیگه ما جیکا کنیگ خودت با این موضوع کنار اومدی هرکاریم بکن دیگه نباید اعتراض کنی...درضم اگه تو با دوست پسر قبلیت رف واند داشای اون الدنگ کنار میومد..نمیدونم شاید تو هم مثل آسنات زن حضرت یوسف رگ غیرتت رو زدن قبول کردی 

دوس دختر دوستشه ها

خب دوستش خودش بره این جرا میره بلاخره خیلی دیدیم دوتادوست باهم بهم زدن دختره رفته با دوستدوست پسرش ریخته روهم