2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3543 بازدید | 919 پست
فوق دیپلم هیچی اونم جوپ نداره ۱ میلیونیم جوپ پول نداریمممم و کلی ایده برای بهینه سازی صنعت کیپاپ د ...

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣وای

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

اره دیگه بابا یه سری از هیت ها و کارها برای ترند شدن استفاده میشن تو صنعت سرگرمی کلا مدیا پلیه😂😂😂 ...

آره ولی به نظر صاحبنظران این صنعت تو نی نی سایت اینکاراش وجهه کمپانی رو خدشه دار میکنه   

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چانگبین خیلییییی فرق کرده با اوایل دبیوش...از زمین تا آسمونه فرقش

بسی هاتتتتتت

اقا رنگ موهای الانش خیلی بهش میاد😭😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

واااای مردم از خنده این خیلی خوب بود دلم واسه ایده هام سوخت

😂😂🤣🤣😂😂

وای یعنی من تو ذهنم برا خودم کانسپ و اینا میسازم همیشه

حیفففف نمیشه اجراشون کرد😭🤣🤣

آره ولی به نظر صاحبنظران این صنعت تو نی نی سایت اینکاراش وجهه کمپانی رو خدشه دار میکنه

وای خدا نکشتت پاره شدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اره هر چی ما بگیم درسته

دقیقااااابلاخره امسال دارم پاییز بدون مدرسه رو تجربه میکنم خدایا مرسی💃🏻

کیلیلیلیلیلی خوش بگذروننننن خدایی پاییز فصل قشنگی بود مدارس خرابش کرده بود🤣😂

😂😂🤣🤣😂😂وای یعنی من تو ذهنم برا خودم کانسپ و اینا میسازم همیشهحیفففف نمیشه اجراشون کرد😭🤣🤣

من کاور دنس میکردم باهاشونم میخوندم

نگم بهتره

بعد یبار گفتم فیلم بگیرم از خودم و صدام....یعنی واقعیت خیلی دردناکه     دیگه هیچوقت فیلم نمیگیرم و صدلمو رکرد نمیکنم بزار تو رویاهام قوی بمونم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
کیلیلیلیلیلی خوش بگذروننننن خدایی پاییز فصل قشنگی بود مدارس خرابش کرده بود🤣😂

تا موقعی که مدرسه ای بودم پاییز برام فصل دپی بود ولی الان عاشقشم لعنتیییی😂😂

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

انشالله سال دیگ منم فارغ تحصیل میشم 😍😍

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

من کاور دنس میکردم باهاشونم میخوندمنگم بهترهبعد یبار گفتم فیلم بگیرم از خودم و صدام....یعنی واقعیت خ ...

وای وای 

من فکر کنم ۱۳ ۱۴ سالم بود 😂😂😂😂😂😂😂

تا مرز اودیشن وای جی تو سایتش رفتم😂😂😂😂😂😂

حالا صدا کلاغ میدادما

انشالله سال دیگ منم فارغ تحصیل میشم 😍😍

هورااااااااا تو میتونی وای راحت میشی به خدا خیلی حسش خوبه😭😂😂😂😂