2777
2789

بچه ها من بچم دنیا نیومده هنو تو خرید سیسمونی پستونک گرفتم بعد من به سایزش توجه نکردم نمیدونستم کلا سایز بندی داره الان که دیدم ۶ تا ۱۲ماه زده یعنی نمیتونم به نوازد تازه متولد شده بدم برم براش سایز کوچیکشو بگیرم ؟اونو نگه دارم یا اونو میخوره؟   

با من بحث نکنید 🤷

نگه دار به اون سن رسید میخوره 

بچه اذیت میشه بزرگه غوق میزنه

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نگه دار کلا پستونک وشیشه شیر اگر جنس مرغوب وبا کیفیت باشن وخوب نگه داری بشن باید اصولا هرشیش ماه عوض بشن .یه سایز ۱بگیر ازسن ۰تا۶ماه اونو بهش بده حالا اگر  بگیره

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
شیشه پستونک منظورتونه اگه پستونک بدون شیشه منظورتونه تروخدا ندین وایی امروز یه کلیپ تو اینستا دیدم ب ...

از رو چه دلیل میگید خفه میشد؟ من دوتا بچه هام از همون روز اول میدادم خب بعضی بچه ها واقعا اذیت میکنن پستونک نباشه وهم کمک میکنه که بچه شیر شب نخواد من اینجوری شیر شبشون روقطع کردم

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
از رو چه دلیل میگید خفه میشد؟ من دوتا بچه هام از همون روز اول میدادم خب بعضی بچه ها واقعا اذیت میکنن ...

دوربین مدار بسته اتاق بچه گرفته بود فیلمو وپسونک تو دهن بچه گیر کرده بود بچه هی دستو پامیزد نمیتونست درارش و شبم بود و واقعا وحشتناک بود و بچه نمیتونست صدایی هم دراره مادر پدر بفهمن و از بغل دهنش اب و استفراق میزد بیرون و دراخر پهو پستونک پرید بیرون و جیغ بچه رفت رو هوا...کلا وقتی خابین یا بچه جلو چشتون نیست اصلا ندین تو همون کامنتا هم خیلیا بودن گفته بودن یکی اقوام یا اشناهامون این اتفاق افتاده