2777
2789
عنوان

امسال دخترم میره نهم ولی خیلی استرس داره خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 115 پست
زیر چند ب میشه ؟

نمره نیست به امتیاز اگه امتیاز کمتر از 99 باشه انسانی ب میاره

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤

اگ بخواب کنکور بدی حالا هر رشته ای اول باید دوازدهم و یازدهم رو بخونی برای سال بعد خرداد هر دوشون هم ...

ممنون خداروشکر من کارشناسی گرفتم فقط واسه اطلاعاتم پرسیدم 

آدما رو از خوب بودنشون پشیمون نکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بهش بگو اصلا استرس نداشته باشه من دوستایی داشتم ک تونستن با معدل ۱۷ و خورده ای برن نظری

اوضاع خیلی فرق کرده شرط ثبت نام معدل بالای 19/70 

من 19/33 شدم انسانی الف نیاوردم

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤

امتیاز یعنی چی میشه یکم راهنمایی کنی عزیزم امسال چیکار کنه عزیزم

ببخشید امتیاز نمرات سه سالش اگه هفتم علومو زیر 14 و هشتم زیر 16 نهم زیر 19 بیاره و ریاضی هم همین طور نمیتونه تجربی بیاره این حرف من نیست حرف اموزش پرورش  اوضاع خیلی سخت شده

ببخشید امتیاز نمرات سه سالش اگه هفتم علومو زیر 14 و هشتم زیر 16 نهم زیر 19 بیاره و ریاضی هم همین طور ...

عزیزم یکم راهنمایی می‌کنی امسالو چیکار کنه

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
زبان ریاضی فارسی علوم

مهم ترین ها ببین امتحان  زبان نهم چهار صفحه بود علوم هفت برگه ولی فارسی خوبه ریاضی چهار صفحه اما هر صفحه... 

کلاس زبان میره؟ من اگه نمیرفتم نمره ام نمیشد 19

عزیزم یکم راهنمایی می‌کنی امسالو چیکار کنه

اول ک دوستای سمی نداشته باشه شرایط خونه هم اروم باشه هر درسی الان بخونه نه فردا و فرداها

کنال های تلگرامی و پیج های انگیزشی درسی اینستا دنبال کنه خیلی تاثیر داره ریاضی خیلی کار کنه خیلی مهمه حتی شده بفرستیدش کلاس ریاضی لطفا بزور نبریدش مهمونی بعد برنامه ریزی داشته باشه از کتاب 31 استان تست بزنه از الان نه اخر سال برای نمونه هم حتما قبلش تمرین داشته باشه امیدوارم معدلش بست بشه✨

این قضیه ک میگم برای پارسال بودهطرف با معدل ۱۷ و خورده ای رفتش تجربی امسالم میره یازدهم

ارع خب اون موقع امتحان کشوری نبود