2777
2789
عنوان

امسال دخترم میره نهم ولی خیلی استرس داره خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 115 پست
من 16 سالمه سال اول دبیرستان برای ثبت معدل سالانم شد 19/33 و معدلی ک اونا میخواستن بالای 19/70 بود ب ...

هیچی دیگه انگار سال کنکوره..

کسی که بخواد نهم انقدر سخت بگیره تا دوازدهم دیگه خسته میشه..

هرچیزی متعادلش خوبه

جوگیر چی 😐

من خودم البته حدود ۱۷سال پیش معدل دیپلم فکر ۱۶بود هیچ کدوم از همکلاسی هام دانشگاه سراسری قبول نشدن ولی من قبول شدم البته اون زمان تاثیر معدل نبود

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معدل ترم اول 19/64 ترم دوم 19/29 و معدل سالانه 19/33 حتی انسانی الف هم نیاوردم اوضاع خیلی فرق کرد ...

واقعا؟

مگه میشهه

من معدل سال ۹۹ شدم۱۹/۸۰ و هر سه رشته الف بودم..

حتی برخی از دوستانم با معدل ۱۸رفتند تجربی

میگفتند که نهایی هاتون واقعا سخت بوده..ولی خب در کل سال نشودی نیست..با مطالعه اصولی میشه راحت معدل ب ...

معدل برتر بله ما معدل بیست هم داشتیم با پول😔

متاسفانه مدارس ایران.... 

من صد خودمو گذاشتم شب روزمو سرکلاسیا تا الان کمتر از بیست نداشتم تازه معدل هشتم هم 18/79 بوده همه چی با پول حتی نمره 

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤

شما خیلی استرسی هستی معلومه خوبه دیگه این نمره

توضیح دادم چرا خوب نیس من معدلم 19/64 هم داشتم برید بالا بخونید

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤

من معدل ترم اول 19/64 ترم دوم 19/29 و معدل سالانه 19/33 حتی انسانی الف هم نیاوردم اوضاع خیلی فرق کرد ...

😐😐جدی  میگی الان عربی و فارسیت کم گرفتی؟

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
هیچی دیگه انگار سال کنکوره..کسی که بخواد نهم انقدر سخت بگیره تا دوازدهم دیگه خسته میشه..هرچیزی متعاد ...

عزیزم اینجا ایرانه اونی که بیسته باهوشه نه اونی ک با تلاشش شده نوزده

میخواستم بگم 

من یکی از اقوام نزدیکم مدیر مدرسه میکه یکی از مدارس اصلا کلاس تحربی هاش و منحل کرد انقدر که امسال سر انتخاب رشته های نطری سخت گرفتن 

واقعا؟مگه میشههمن معدل سال ۹۹ شدم۱۹/۸۰ و هر سه رشته الف بودم..حتی برخی از دوستانم با معدل ۱۸رفتند تج ...

خب ببین داری میگی اون سالا گذشت من دوستم معدل 19/80 بود انسانی الف نیاورد چرا چون امتحان ها کشوری بوده

😐😐جدی میگی الان عربی و فارسیت کم گرفتی؟

کم 😂عربی 20 فارسی 20.اجتماعی تو برگه بیستتت

باور نمیکنی عکس کارنامه بزارم

میخواستم بگم من یکی از اقوام نزدیکم مدیر مدرسه میکه یکی از مدارس اصلا کلاس تحربی هاش و منحل کرد انقد ...

خیلیییی بخاطر امتحان کشوری