2777
2789
عنوان

امسال دخترم میره نهم ولی خیلی استرس داره خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 115 پست
خب ببین داری میگی اون سالا گذشت من دوستم معدل 19/80 بود انسانی الف نیاورد چرا چون امتحان ها کشوری بو ...

اخ چه وضعیت افتضاحی بودههه

تاسف داره واقعا 

خیلی تعجب کردممم ‌‌.. واقعا شرایط بدی شده..

فقط تلاش کنید تا از این وضعیت و سیستم بیاید بیرون 

موفق باشی عزیزم 🤍 

من معدل نهمم ۱۶ شد تجربی و ریاضی نیاوردم

میشه یکم توضیح بدی من سال ۹۰ دیپلم گرفتم و از این چیزایی که میگی سردرنمیارم ؟؟  در مورد تاثیر معدلم توی کنکورم توضیح بده لطفاااااا

آدما رو از خوب بودنشون پشیمون نکنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم 😂عربی 20 فارسی 20.اجتماعی تو برگه بیستتتباور نمیکنی عکس کارنامه بزارم

بابا شرایط اینقدر عجیب ما تا نمره ۱۵ علوم  و ریاضی و معدل ۱۸ گروه  ب تجربی داشتیم 

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
میشه یکم توضیح بدی من سال ۹۰ دیپلم گرفتم و از این چیزایی که میگی سردرنمیارم ؟؟ در مورد تاثیر معدلم ...

قبلا واسه شما ۱۰۰ درصد کنکور تاثیر داشته برای قبولی تون در دانشگاه 

ولی الان فرق کرده 

الان تمام امتحانات هر ۳ پایه دبیرستان و نهایی کردن 

بعد معدل این نهایی و تو کنکور تاثیر داره مثلا واسه کنکور ۴۰۴ شصت درصد تاثیر همین معدل نهایی واسه قبولی هست و ۴۰ درصد برای کنکور هست 

که این خیلییی فشار و افزایش داده 

شماها یه کنکور دادید اما ماها ۳ ماه و ۱ روز کنکور میدیم

میشه یکم توضیح بدی من سال ۹۰ دیپلم گرفتم و از این چیزایی که میگی سردرنمیارم ؟؟ در مورد تاثیر معدلم ...

اگ بخواب کنکور بدی حالا هر رشته ای 

اول باید دوازدهم و یازدهم رو بخونی برای سال بعد خرداد هر دوشون همزمان امتحان بدی خرداد ماه

و دوم کنکور اردیبهشتو داری و تیر 

اول اردیبهشت میدی ک میتونی فرهنگیان ثبت نام کنی

بعد تیر رو کنکور بدی 

اگ میخوای بخونی از الان باید شروع کنی اول برو پیش یک مشاور خوب 

بدون مشاور نمیتونی کارتو جلو ببری چون نظام قدیم هم هستی 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

تو امتحان علوم کشوریش سوال این بود: 

چرا در باشگاه بروی کفی از پاشنه بلند استفاده نمیکنند

سوال دوم در ایام ماه مبارک رمضان و ماه عزاداری عاشورا چرا از دسته های حلیم بلند برای دیگ ها استفاده میکندد

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤

اخ چه وضعیت افتضاحی بودهههتاسف داره واقعا خیلی تعجب کردممم ‌‌.. واقعا شرایط بدی شده..فقط تلاش کنید ت ...

مزسی گل 💐

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤

علوم امسال میگفتن افتضاح بوده هر چند من ستا آخر دبیرستانم

ارع برو پیاممو راجب سوال علوم بخون 

بابا شرایط اینقدر عجیب ما تا نمره ۱۵ علوم و ریاضی و معدل ۱۸ گروه ب تجربی داشتیم

کلا اموزش پرورش رید

چه ربطی به علوم داره😂

خوب نه ببین هرچه دسته بلند باشه راحت تر میچرخه و این معادله دسته مکانیکی و قرقره و محاسبه گشتاور نیرو 

کفش پاشنه بلند هم چون اون پاشنه کوچیکه و فشار زیاده سبب سوراخ شدن کفی میشه و این هم یه معادله نیرو داره ک باید حساب کنیم شکر خدا من به هیچ کدوم جواب ندادم

قبلا واسه شما ۱۰۰ درصد کنکور تاثیر داشته برای قبولی تون در دانشگاه ولی الان فرق کرده الان تمام امتحا ...

واقعا حق دارید اینجوری خیلییی سخترشده هم کنکور هم امتحان نهایی 

زمان ما فقط سوم دبیرستان یا یازدهم نهایی بود  

آدما رو از خوب بودنشون پشیمون نکنیم