2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 201 پست
تو خیلی خوبی اسمت رو نمیدونم ولی میذارمت فرشته🥲انشالله این ماه باردار بشی گلم ولی فکرمیکنم همین یکی ...

عزیزم خوبی های خودته که منعکس میشه به سمتت🙂💖✨..

مرسی گلم،انشاالله تا ببینیم خدا برام چی میخواد..هر موقع قسمت باشه و بشه ما هم میگیرم شُکر...الهی خدا خودتو هم زوده زود مامان کنه که اینقدر قلب و نفس با محبتی داری🤲🏻💝

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
میگم تو بعد چند روز امپولا پری شدی

گلم خوبی؟چی شد🥺نگران و به فکرتم

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریود نشدمه ولی ۲۹م ازمایش دادم منفی بود🙂

عزیزم🥲❤️‍🩹فدای سرت دختررر!!

می‌دونم ناراحتی...حس بد داری..یه حسی داری که انگار سردرگمی و پوچ اما گلم بازم بگو خدایا شکر و دل ببند به حکمت خدا🥲قشنگم سخته درست!ولی مادر شدن هزار برابر سخت تره!

خدا ماهایی که اینجوری تو امتحانش کم میاریم ولی ادامه می‌دیم تصمیم میگیریم بازم دستمونو بزاریم رو زانو و بلند بشیمو حواسش هست!!!...بخدا من دو سالمو گذروندن هر لحظه به لحظه ش پر بود از حس های مختلف.. اما بعد یه روزی که خیلییی خیلییی زیاد دل شکسته شدم تهش دیدم بدون اینکه متوجه بشم چقدر قوی تر شدم!چقدر دل و جرأت دار تر شدم!چقدر صبور تر شدم!!

بهای سنگینی داریم میدیم ماهایی که انتخاب شدیم از سمت حس مادری امتحان بشیم ولی گلم هر چیزی حتی همین حس آزار دهنده ی الانمون ، یه قضا و قدری توش هست!

گلم نترس!کم نیار!بیشتر برو سمت خدا!بیشتر دل ببند به مصلحتش!

سنی نداری بخدا!!می‌دونم دل نگرانی تو تنهاییات همش میگی چرا؟چرا من؟...اما میگذره خداشاهده میگذره دور نیست روزی که کوچولوت بغلته و در حد ۱۰ ثانیه خاطره ی کمرنگ میشه تو ذهنت الان و سختیاشن..دیدمت نمیشناسمت اما دلم نمیاد با یه کلمه دلداریت بدم و تر و تهشو هم بیارم..

پریود نشدمه ولی ۲۹م ازمایش دادم منفی بود🙂

اگر صلاح میدونی این ماه دارو نگیر..بجاش بعد اینکه پریود شدی روز هفتم برو دکتر ببین اگر خودشم تایید می‌کنه برات عکس رنگی بنویسه و یه سونوی داخلی یا شکمی هم بگو حتما بنویسه قبلش که علت دیر پریود شدنتو بررسی کنه...بعدشم بین روز ۸ تا ۱۱ سیکلت نوبت بگیر برو عکس رنگی...

قرص امگا، ویتامین د و منیزیوم هم میخوری دیگه؟

اگر نه بگو دکتر بنویسه حتما.. عکس رنگی هم این ماه ماه بعد هر کدوم راحت بودی انجام بده که بنظرم همین ماه بده...از دردشم نترس دیگه از من ترسو تر که نیستی سر ی آمپول کوچولو کل آدما صدای جیغ جیغامو میشنون!من دادم نمیگم درد نداره و..اما در حد یه گرفتگی ساده پریودیه که هر ماه داریم چیز سخت و عجیبی نیست که بترسی...بجاش تو ۳ ماهه بعد از عکس رنگی شانس بارداریت خیلی خیلیییی بالاس!!

من چند تا از دوستام بین ۳ تا ۵ ماه بعد عکس رنگی باردار شدن بدون حتی یه قرص و داروی اضافه!حتی ی دوست دارم ۵ سال نازایی داشت از ترس عکس رنگی نمی‌رفت من ک رفتم اونم رفت ماه ۳ باردار شد بدون حتی یه قرص کوچولو طبیعیه طبیعی

عزیزم🥲❤️‍🩹فدای سرت دختررر!!می‌دونم ناراحتی...حس بد داری..یه حسی داری که انگار سردرگمی و پوچ اما گل ...

مرسی بابت حرفات واقعا نیاز داشتم به حرفات حالم خیلی گرفته حتی الان که دارم تاپیک میکنم بغض گرفتمه چقد امید داشتم ولی بی بی چک اخری رو دیدم چقدر با امید پاشدم باشوهرم رفتم خون ازمایش ولی.....

متاهل💍❤
اگر صلاح میدونی این ماه دارو نگیر..بجاش بعد اینکه پریود شدی روز هفتم برو دکتر ببین اگر خودشم تایید م ...

از عکس رنگی خیلی میترسم💔💔شاید بخاطر تنبلیه نشدمه هنوز

ولی فکرکنم عفونت گرفتمه 

اونا هم تنبلی داشتن؟

متاهل💍❤
اگر صلاح میدونی این ماه دارو نگیر..بجاش بعد اینکه پریود شدی روز هفتم برو دکتر ببین اگر خودشم تایید م ...

فقط ویتامین دی

میدونی دستم به کار نمیره همش فکرم مشغوله یهو به خودم میام میبینم نیم ساعته تو فکرم اصلا فکرنمیکنم۱۷سالم باشه بخدا فکرمیکنم یه دختر ۲۷.۸ سالم

متاهل💍❤
مرسی بابت حرفات واقعا نیاز داشتم به حرفات حالم خیلی گرفته حتی الان که دارم تاپیک میکنم بغض گرفتمه چق ...

الهی بگردم 🥲❤️‍🩹

من عیناً همین حال تورو کشیدم...با ذوق آدم آزمایش میده اما وقتی بتای پایین رو میبینم آدم انگار دیگه به این دنیا وصل نیست 

انگار گم میشی تو یه خلأ ، یه حس بی حسی میگیری که تا خودت نخوای ازش در نمیای...

فقط امیدوارم دختر قوی ای باشی  و اشتباه منو تکرار نکنی و درمانو ول نکنی..

از عکس رنگی خیلی میترسم💔💔شاید بخاطر تنبلیه نشدمه هنوزولی فکرکنم عفونت گرفتمه اونا هم تنبلی داشتن؟

بله احتمال زیاد تنبلی داری و این مدت ک با دارو تحریک شدی هورمونات به هم ریخته کاملا...

آره دوتاشون تنبلی از نوع شدیدشو داشتن..بخاطر همینه میگم برو دکتر و معاینه شو اول ببین چه مسائلی رو به روت هست وقت و حوصله کن حل بشن بعد اصولی اقدام کن که صدمه روحی هم نبینی و زودتر هم جواب بگیری عزیزم🙂💝

فقط ویتامین دیمیدونی دستم به کار نمیره همش فکرم مشغوله یهو به خودم میام میبینم نیم ساعته تو فکرم اصل ...

امگا و منیزیم بگو دکترت بنویسه ننوشت هم برو خودت بگیر...برا تنبلی تخمدان پودر اینوفولیک بگیر نیم ساعت قبل صبحانه تو آب حل کن بخور و متفورمین گلوکوفاژ روزی یدونه بعد ناهار..امگا ۳ یک روز در میون بعد از صبحانه بخور منیزیوم هم بعد ناهار...

تغذیه رعایت کن بادمجون ماکارونی غذای سرخ کردنی پر روغن و آرد سفید دار  و شیرینی قندیجاتت زیاد استفاده نکن سعی کن آروم آروم کم کنی... پیاده روی داشته باش تو خونه یوگا کار کن یا تو نت بزن حرکات ورزش مناسب تنبلی تخمدان ...اگر میل به شیرینی قندیجات داری نمیتونی، مکمل کروم بگیر مصرف کن عالیه! از روز ۶ تا روز ۱۲ سیکلت بادکش شکمی کن،دور نافت روغن سیاهدانه بزن جهت عقربه های ساعت ماساژ بده به کف پاتم بزن روغنو‌ ماساژ بده دو تا جوراب بپوش دور شکمتم ببند و بخواب... عفونت و...اگر داری درمان کن حتما بعدشم خودتو راضی کن بری عکس رنگی بخدا به منفعتته میگم اصلا ترس و درد نداره...ارزششو داره...دکتر وقتی یکسال اقدام کنی و نشه آزمایش انعقادی و هورمونی ک همون ذخیره تخمدانو ایناس می‌نویسه و عکس رنگی ،برای همسرتم آزمایش اسپرم واجبه واجبه...من چه کساییو دکتر رفتنی می‌دیدم ک چند سال تو رفت و آمد بودن تهش ک همسرشون رضایت دادن و آزمایش گرفته دیدن بله!!مشکل اصلی از آقا بوده 

الهی بگردم 🥲❤️‍🩹من عیناً همین حال تورو کشیدم...با ذوق آدم آزمایش میده اما وقتی بتای پایین رو میبین ...

نه امروز پنجشنبه س نمیدونم مطب ها بازن یانه ولی میخوام برم ببینم چرا پریود نشدم

میدونی دیشب چ خوابی دیدم ؟ خواب دیدم تست زدم دوتا خط پر رنگ افتاد زود اینقد خوابم شیرین بود دلم نمیخواست بیدار بشم

متاهل💍❤
بله احتمال زیاد تنبلی داری و این مدت ک با دارو تحریک شدی هورمونات به هم ریخته کاملا...آره دوتاشون تن ...

من یه سنو دادم گفت هیچ مشکلی نداری ولی ازمایش هورمونی دادم گفت تخمدون هات فقط کم کارن💔

خدا بچه هاشون رو حفظ کنه باشه به دکترمم میگم  

💔💔

متاهل💍❤
امگا و منیزیم بگو دکترت بنویسه ننوشت هم برو خودت بگیر...برا تنبلی تخمدان پودر اینوفولیک بگیر نیم ساع ...

مرسی بابت حرفات...بادکش رحم چطوریه؟

خودم به شیرینی علاقه مند نیستم ولی سرخ کردنی زیاد میخورم متاسفانه..پیاده رویی رو هرچندروز یه بار میرم

پودراینوفولیک رو نشنیدم عوارض هم داره

متاهل💍❤