2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 202 پست
درکت میکنم عزیزم...پس صبر کن یه دفعه یک آبان برو آزمایش...اینجوری هم مطمئن تره هم دقیق تر تازه مادرت ...

وای گلم نکنه منم مثبت کاذبه😔تو بعد چند روز امپولات بی بی چک زدی؟

هوووف خیلی دیر میگذره 

ببین مال منم هاله میندازه اخرین بار که زدم یکم پررنگ تر از دفعه های قبل بود که اونم باز هاله بود ولی پررنگ تر بود

متاهل💍❤
وای گلم نکنه منم مثبت کاذبه😔تو بعد چند روز امپولات بی بی چک زدی؟هوووف خیلی دیر میگذره ببین مال منم ...

نه گلم واسه من فرق میکرد شرایطم...عکس بی‌بی چک هات داری اینجا بفرست 

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم واسه من فرق میکرد شرایطم...عکس بی‌بی چک هات داری اینجا بفرست

اگه فوضولی نیست میشه بگی چه شرایطی؟🥲

باشه چشم فردا میفرستم ولی امکان داره تو عکس معلوم نباشه🥲

میگم یچیزی من چندماه جلو مینداختم یعنی اول ۷م میشدم بعد شد ۵م بعد هم ۱م اخرین بار هم ۲۸م به دکترهم گفتم گفت خوبه

میگم به نظرت باردار نیستم؟😬اخه الان ها دیگه باید میشدم بخاطر اینکه چندروز جلو میندازم 

شوهرم میگه ۷۰درصد بارداری خودم میگم ۲۰درصد🥲شایدم کمتر

توروهم اذیت کردم یک هی مزاحمت میشم💔البته هی نگاه میکنم ببینم پیام دادی یانه🥲

متاهل💍❤
اگه فوضولی نیست میشه بگی چه شرایطی؟🥲باشه چشم فردا میفرستم ولی امکان داره تو عکس معلوم نباشه🥲میگم ی ...

گلم همین امروز برو آزمایش بده منم نظرم با همسرت یکی هست...بنظر میاد بارداری خوشگل خانوم

دست دست نکن گلم 

امروز برو آزمایش بده 

استرس و این قبیل مسائلم بزار کنار جواب آزمایش هر چی باشه خواست خداست❤️

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
گلم همین امروز برو آزمایش بده منم نظرم با همسرت یکی هست...بنظر میاد بارداری خوشگل خانومدست دست نکن گ ...

نشد امروز برم 💔شوهرم سرکاربود بعدم نمیبرم میگه فعلا بذار

بعد کمرمم درد میکرد امروز میخوامم برم تا بازار باشوهرم نمیدونم عیب نداره پیاده رویی کنم چی

خیلی میترسم نباشم💔💔💔

متاهل💍❤
نشد امروز برم 💔شوهرم سرکاربود بعدم نمیبرم میگه فعلا بذاربعد کمرمم درد میکرد امروز میخوامم برم تا با ...

عزیز دلم نترس خب بالاخره یا هست یا نیست اینهمه استرس واسه چیه؟

هر چی باشه تا الان شده فردا برو آزمایش بده به همسرم بگو که لازمه بری آزمایش بدی و باهات همکاری کنه بهتره...

برو اشکال نداره ولی کفش راحتی بپوش و که به کمرت فشار نیاره...

زیادم پیاده روی نکن به اندازه دیدی اذیتی تموم کن

عزیز دلم نترس خب بالاخره یا هست یا نیست اینهمه استرس واسه چیه؟هر چی باشه تا الان شده فردا برو آزمایش ...

خودمم نمیدونم میگم نیستم تهش میترسم نباشم

باشه فردا میرم توروخدا فکرکن منم جای خواهرتم واسم دعا کن

باشه مرسی

متاهل💍❤
خودمم نمیدونم میگم نیستم تهش میترسم نباشمباشه فردا میرم توروخدا فکرکن منم جای خواهرتم واسم دعا کنباش ...

عزیزدلم بد به دلت راه نده❤️

چشم دعاگوتم گلم🌹

ببین بیا اینجوری به این آزمایش نگاه کن که انگار داری میری یه آزمایش خون عادی میدی اصلا به چیز منفی و..فکر نکن باشه ؟

عزیزدلم بد به دلت راه نده❤️چشم دعاگوتم گلم🌹ببین بیا اینجوری به این آزمایش نگاه کن که انگار داری میر ...

شوهرم میگه نمیبرمت😔میگه بذار هرچی شد عجله نکن 

خودمم فکرمیکنم دارم پری میشم درد زیرشکم و دل درد و کمر درد دارم

راستی فردا معلوم بشه میگن بعد ۱۴روز پریود میشی اگه باردار نباشی

متاهل💍❤
شوهرم میگه نمیبرمت😔میگه بذار هرچی شد عجله نکن خودمم فکرمیکنم دارم پری میشم درد زیرشکم و دل درد و کم ...

اشکال نداره گلم غصه نداره که صبوری کن انشالله که خیره..خودتو با یه چیزی سرگرم کن گذر زمان و حس نکنی

باشه گلم🙂

🙂🌹

هنوز پریود نشدممم

عزیز من که میگم بارداری...حالا دیگه باقیش با خودت😃😁