2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 202 پست
لاپاراسکوپی برا چیه؟

برا اینکه داخل رحم ببینن چسبندگی گرفتگی کیست میوم یا دیواره داشته باشه بردارن و کلا رحم تمیز کنن

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
برا اینکه داخل رحم ببینن چسبندگی گرفتگی کیست میوم یا دیواره داشته باشه بردارن و کلا رحم تمیز کنن

مگه خب همه ی اینا با عکس رنگی و سونوهای مختلف مشخص نمیشن؟

وای من فک میکردم ای وی اف ک بره ادم دیگه یهو میفته تو سیکلش..این خودش هزارتا مرحله داره ک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه خب همه ی اینا با عکس رنگی و سونوهای مختلف مشخص نمیشن؟وای من فک میکردم ای وی اف ک بره ادم دیگه یه ...

مشخص میشه ولی جنبه ی درمانیش با لاپراسکوپیه...تو عکس رنگیم زده بود که لوله هام گرفتگی داشت باز شد ولی با دارو و فولیکول هم بارداری صورت نگرفت بخاطر همینم بعد این مکمل ها ، مرحله ی بعدی انجام دادن لاپرائه ک شاید چسبندگی یا یه مانع دیگه باشه...

دیگه تو لاپاراسکوپی هر مانعی باشه مشخص میشه و رفع و رجوع میشه...دوباره بعد لاپرا هم شانس بارداری خیلییی می‌ره بالا...

و حتی اگر بعدش بخوام ای وی اف کنم شانسم بیشتر میشه

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
مشخص میشه ولی جنبه ی درمانیش با لاپراسکوپیه...تو عکس رنگیم زده بود که لوله هام گرفتگی داشت باز شد ول ...

اها پس گرفتگی داشتی .من عکسم سالم بود ولی چون ی دوره عفونت گرفتم همش ذهنم درگیره ک نکنه بخاطر اون گرفتگی پیش بیاد دوباره😕🤦‍♀️

اها پس گرفتگی داشتی .من عکسم سالم بود ولی چون ی دوره عفونت گرفتم همش ذهنم درگیره ک نکنه بخاطر اون گر ...

خیلی مواظب باش اتفاقا منم علت گرفتگیم عفونت بود

اوایل اقدامم فکر کنم دو ماه اینا بود یه عفونت سنگین گرفتم ک دو ماه هر کار کردم خوب نشد!آخر ی دکتر بهم دارو و آمپول داد بعد چندین ماه رفع شد خدارو شکر و همون عفونت باعث گرفتگی شده بود خود متخصصی ک عکس رنگی انجام داد گفت گرفتگیت تازه س بین یکسال این حدوداس و الا قدیمی بود با تزریق باز نمیشد

خیلی مواظب باش اتفاقا منم علت گرفتگیم عفونت بوداوایل اقدامم فکر کنم دو ماه اینا بود یه عفونت سنگین گ ...

خب پس ب دکترم میگم یا بفرسته دوباره عکس رنگی یا همین لاپارا رو باهاس درمیون میزارم ببینم چی میگه

درد اونجور نه گلم...در حد یه گرفتگی عادی پریودی و کاملا قابل تحمل بود حداقل برا من ک از ی آمپول کوچو ...

وای منم واسه همین میترسم کارم به عکس رنگی بکشه 😓

خداروشکر خوبه.

مرسی گلم🌹🙂

نه بابا امیدی ندارم 😂

متاهل💍❤
خب این خودش نشونه ی خیلی خوبیه...حواست به تغذیه ت باشه گرمیجات نخوری دارو و کپسول سردرد و...تا جای م ...

نه میدونی الان کمرم درد میکنه ترشح هم زیاد دارم دقیقا مثل موقعه ای که میخوام پریود بشم ولی تنها فرقی که میکنه ترشح بی رنگ دارم نزدیک پریم ترشح سفید دارم

فکرنکنم باردار بشم گلم🙂

متاهل💍❤
نیستی دیگه گلم🙂

هستم گلم🌸خوبی؟

باردار بودی قشنگم؟

هستم گلم🌸خوبی؟باردار بودی قشنگم؟

ممنونم تو خوبی

نمیدونم گلم رفتم پیش دکتر امپول جدید نوشت انگار اونایی که زده بودم امپول اچ سی جی نبوده اینقد بد اخلاقن که نمیشه ازشون بپرسی فقط گفتم اسم امپول چیه گفت واسه بارداریه

چهارتا دیگه امپول واسم نوشت موادش تو یه جعبه سبزو سفید بودن سرش نوشته منوترون ۱۱پری و ۱۳ پریودیم زدم 

متاهل💍❤
ممنونم تو خوبینمیدونم گلم رفتم پیش دکتر امپول جدید نوشت انگار اونایی که زده بودم امپول اچ سی جی نبود ...

منوتروپین همون هاچ ام جی هستش عزیزم...آمپول تقویت و رشد فولیکوله... انشالله اینا رو زدی بعد فکر کنم بهت یه تایم سونو بده اگر فولیکول غالب داشته باشی هاچ سی جی که برا ازادسازیه برات می‌نویسه میزنی..

من دو دوره فولیکول غالب نداشتم بخاطر همینم آمپول آزادسازی نزدم...

منوتروپین همون هاچ ام جی هستش عزیزم...آمپول تقویت و رشد فولیکوله... انشالله اینا رو زدی بعد فکر کنم ...

بهم این دفعه نه قرصی داد نه ازمایشی چیزی فقط گفت اگه جواب نگرفتی داروهاتو عوض میکنم

از نظرت این ماه جواب میگیرم با این امپولا

متاهل💍❤
بهم این دفعه نه قرصی داد نه ازمایشی چیزی فقط گفت اگه جواب نگرفتی داروهاتو عوض میکنماز نظرت این ماه ج ...

آره عزیزم توکل بر خدا❤️

امروز روز چند سیکلته؟

آره عزیزم توکل بر خدا❤️امروز روز چند سیکلته؟

انشالله گلم

۱۶

اینقد کمرم دردمیکرد شکمم گرفته بود بعد زیر شکمم سمت راست همش درد میکرد

الانم هنوز کمرم دردمیکنه کار سنگین هم کردم یهو شکمم تیر میکشه خواهرشوهرم میگه عفونت داری ولی تو ازمایش عفونت نداشتم

متاهل💍❤