2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 202 پست
قلفونت😌😁🌹😂💪🏻آفرین بابا...به قول یه نوشته ای که میگه اگه بفهمی آدما یه سرماخوردگی سادشون براشون ...

دقیقا همینه ک گفتی...

آره ۸ تا زیاده ولی آخرین شانسم بود.. چون من عکس رنگی دادم و بعدش دو دوره اول ک آمپول زدم اصلا فولیکول غالب نداشتم برا همین دوره سوم و آخر دکترم گفت اگر خودت رضایت داری بزن...که من همون ماه ضخامت رحمم عالی بود،دو تا فولیکول خیلی خوب داشتم در حدی که دکترم گفت اگه بگیره حتی احتمال بالای دوقلویی هم داره(لتروزول و چند تا داروی دیگه هم استفاده کرده بودم)

اما نگرفت ک بعدش دکترم گفت دیگه پیش من نیا برا ویزیت که وقتت تلف میشه و معرفی کرد مرکز مام...

من همیشه دکتر قبلیمو به خوبی یاد میکنم خیلی صبور و مهربان بود همین الآنم یه وقتایی تو‌ واتساپ حالشو میپرسم و اونم جویای مراحل درمانیم هست

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
دقیقا همینه ک گفتی...آره ۸ تا زیاده ولی آخرین شانسم بود.. چون من عکس رنگی دادم و بعدش دو دوره اول ک ...

گفتی شوهرت مشکل داره؟احتمالا این وسط که بچه گیرتون نمیومد بخاطر شوهرت بوده

شبا شکمت رو با پارچه ببند لباست خیس میشه زود عوض کن نم دار نپوش عسل و سیاه دونه خیلی خوبه سعی کن حبوبات نخورین سالاد کم بخورین چیزایی که طبعشون گرمه بخور بعد حمام که میای یه نوشیدنی گرم بخور 

امیدوارم که این همه صبر کردی تهش قشنگ باشه

قبل ازدواجم بچگونه فکرمیکردم میگفتم اخه چطور ممکنه کسی دیر بچه گیرش باید اصلا دیر گیرشون بیاد خب صبر داشته باشن

ولی حالا میفهمم انتظار یعنی چی من دختر عجول کم کم شدمه یه دختر صبور کم میارم ولی باز توکلم به خدای بالا سرمه 

سر نمازم دعات کردم

متاهل💍❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی شوهرت مشکل داره؟احتمالا این وسط که بچه گیرتون نمیومد بخاطر شوهرت بودهشبا شکمت رو با پارچه ببند ...

چسبندگی داشتم که رفتم عکس رنگی ۶ ماه پیش و بعد باز شد شوهرمم تو ازمایش گفت حرکت و جهش ضعیفه و دارو میخوره

و کلا سیگار و قلیون و گرما..کلا ممنوع کیفیت اسپرم خیلی میاره پایین...

شکم بند پشمی میبندم الان ۶ ماهه کلا هم گرمیجات بیشتر مصرف میکنم بدنم با سردی و...ناسازگاره 

مرسی عزیزم الهی عاقبت هر کی نی نی میخواد خوشی باشه و یه نی نی سالم🙂💕همچنین شما گلم🌹

دقیقا منم همیشه ب شوهرم میگفتم آدم فوری بچه دار میشه چون سنم کم بود عروسی کردم مثل شما همش میترسیدم زود بچه دار بشم بعدشم که خواستیم ی ماه هفت ماه ی سال هی روزا و ماها گذشت و چقدر پشیمون شدم از طرز فکرم

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
چسبندگی داشتم که رفتم عکس رنگی ۶ ماه پیش و بعد باز شد شوهرمم تو ازمایش گفت حرکت و جهش ضعیفه و دارو م ...

درد هم داشت عکس رنگی؟

شوهرت سیگار میکشه؟وای یجوری ترکش بده همین سیگارو قلیون میندازه عقب بارداری رو

خوبه گلم ولی زیاد هم‌گرمی نخور اگه بچه دار بشین و نفهمی گرمی هم بخوری امکان خدایی نکرده سقط هست

الهی آمین🤲🏻منکه فکرمیکنم بچه اول شما پسر باشه

💔💔واقعا اونایی که ماه اول عروسی باردار میشن از بندگان برگزیده خدا هستن...یکی تو مطب دکتر بود گفت من و شوهرم مشکل نداشتیم ولی بعد هفت هشت ماه باردار شدیم

یکی از دوستای خودمم تو نی نی سایت بعد هشت ماه باردار شد اونم بدون هیچ دلیلی رفتن دکتر هم مشکل نداشتن پس حتما حکمتی هست منکه توکلم به خدا هستش سرنماز هم تو و تمام چشم انتظارهارو دعا میکنم🌹🙂

راستی من دو امپول اولی رو ۳م زدم باز دوتاامپول دیگه چهارم زدم الان ۱۰م هستیم من تا کی باید منتظر بمونم که ببینم این امپولا تاثیر داشته یانه

متاهل💍❤
درد هم داشت عکس رنگی؟شوهرت سیگار میکشه؟وای یجوری ترکش بده همین سیگارو قلیون میندازه عقب بارداری روخو ...

درد اونجور نه گلم...در حد یه گرفتگی عادی پریودی و کاملا قابل تحمل بود حداقل برا من ک از ی آمپول کوچولو هم میترسم و جیغ راه میندازم😂

آره اما الان مراعات می‌کنه..

مصرف گرمیجاتم در حد اعتداله که بدنم سردی نکنه و معتدل باشه 

الهی مرسی گلم شما مشخصاه قاب پاکی داری مرسی از دعای خیرت گلم الهی چندین برابرش به سمت خودت روانه شه🥺🌹🫂

نمی‌دونم من دیگه آنقدر منتظر موندم ک واقعا برام فرقی ندارن دختر و پسر بودنش سالم باشه بیاد و نور چشمی ما بشه🙂اما قبلا پسر خیلی دوست داشتم اون اوایل میگفتم هر کی زود ازدواج می‌کنه بچه اولش پسر بشه جبران میشه براش🤣💙🙂

همه چی دست تقدیر و خواست خداست ی حکمتی داره اگر نمیشه!اگر هم ب یکی زود شد بازم حکمت داره...

گلم اگر آمپول آزادسازی زدی ۱۶ روز بعدش جواب مشخص میشه

اگر هم نزدی روز ۲۵ سیکل جواب مشخص میشه...

البته جواب قطعی با آزمایش خون که اگر با بیبی چک میخوای تست کنی بزار همون روز موعدت

اگرم مثل قبلا منی تحملت نمی‌کشه برو ۳ـ۴تا بیبی چک بگیر بزار هر دو سه روز یکی امتحان کن🌸

خیلی ببخشید ولی ترشح های بی رنگ شفاف هم زیاد دارم

خب این خودش نشونه ی خیلی خوبیه...حواست به تغذیه ت باشه گرمیجات نخوری دارو و کپسول سردرد و...تا جای ممکن استفاده نکنی بهتره چیز سنگین بر ندار غذا های پروتئینی هم خوب بخور انشالله که نتیجه بخش بوده و بارداری😍شایدم تا الان فندق کوچولوت برای خودش جا درست کرده💗

سلام عزیزم خوبی؟چیشد دیگه تست نزدی؟

سلام گلم مرسی خودت خوبی؟ پریود شدم به تست دوم نرسید

سلام گلم مرسی خودت خوبی؟ پریود شدم به تست دوم نرسید

فداتشم.

ای بابا آیدیتو پیدا نمیکردم تو این چند وقت..همچنان این ماه هم باید مکمل بخوری؟

دکترت نظری نداره ک حالا ک تقویت شدین بهت دارو هورمونی بده؟ شاید این بار ک مکمل خوردین چند ماهه ،داروها بهتر جواب بدن

فداتشم.ای بابا آیدیتو پیدا نمیکردم تو این چند وقت..همچنان این ماه هم باید مکمل بخوری؟دکترت نظری ندار ...

عزیزم قوربونت 💗🌸الان بهت درخواست دادم..

آره تا ماه بعد که بشه ۳ ماه بعد برم ببینم دکتر چی میگه..

بعد مشغول کم کردن وزنمم فعلا تا به به جای ثابت نرسم دارو هورمونی نمی‌گیرم اذیتم میکنه🥺

شاید برم تو لیست لاپاراسکوپی برا رحم..باز مشخص نیست نمی‌دونم اما دکترم آماده م کرده که ممکنه بفرسته برا لاپاراسکوپی

پس علت این لکه بینیای گاه و بیگاه مسخره چیه اهمنم ماه پیش ک گفتم ۵ روز قبل موعد شروع شد دو روز ادامه ...

منم اتفاقا پرسیدم میگه تنبلی تخمدان یکی از مهم ترین دلایلشه!

چون رحم ب هم می‌ریزه لک بینی و ... اتفاق میوفته

ی وقتایی پلی کیستیک و میوم های ریز هم باعثش میشه البته که کم پیش میاد