2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 202 پست
ای خدا🥺😍عزیزم تو که کلی وقت داری چرا نگرانی آخه🙃🌹نمیدونم بین این چیزایی ک میگم کدوما انجام دادی ...

واقعا اشتباه کردم زدم تو سن کم همچی رو به خورد خودم دادم امپولای پر عوارص و چندنوع قرص

قرص فماتی۲.۵ استفاده کردی؟ واسه چی خوبه 

روزی سه تا گفت باید بخوری از ۳پریود تا هفتمش

من دو دوره استفاده کردم به نظرت دوباره بگیرم استفاده کنم اگه خوبه؟

متاهل💍❤
نه الان تازه ۱۱سیکلم یعنی من ۳م بود پاک شدم ۷م که میشه۱۰سیکل دوره ماهانه م رفته م سنو دادم این یعنی ...

خدا بزرگه گلم امیدت به خدا باشه🌹

نه فولیک اسید فقط برای خانوماست..

اما امپولای هورمونی هاچ ام جی و هاچ سی جی بدتر تنبلی تخمدان تحریک می‌کنه البته من نسبت به تجربه خودم میگما.‌.

من تنبلی خفیف داشتم با همین دارو ها بدتر شد الان دارو و آمپول استفاده نمیکنم فعلا فقط مکمل و ویتامین و...

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بشینی پای درد و دلام میفهنی زیادم وقت ندارم😄واسه همسرم نوشت انجام نداد از نظرخودمم سالمه شوهرما ...

ای بابا عزیزم

اتفاقا بگو بره انجام بده تا کاملا مطمئن بشی

تنبلی تخمدانتو اول درمان کن یا کنترل کن...

این دوره هم برو تو اقدام انشالله که نتیجه بگیری و باردار شی..

بعدشو به دکترت بگو دیگه آمپول ننویسه بجاش مکمل و چیزایی بنویسه که فولیکول و تخمدانتو تقویت کنه . . .

یه حداقل ۲ ماه رو بدنت کار کن تقویت کن کنترل کن بعدش بگو دوباره برات آمپول بنویسه

زنجبیل و دارچین و نعنا فلفلی برای تنبلی تخمدان خیلی خوبه،پودر اینوفولیک و فرتیل اید خانمها خیلییی خوب و تاثیر گذاره

ورزش یوگا و پیلاتیس هم خوبه یا حداقل سرچ کن حرکاتی که برای رحم تخمدان و لگن مناسبه تو خونه انجام بده..

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
واقعا اشتباه کردم زدم تو سن کم همچی رو به خورد خودم دادم امپولای پر عوارص و چندنوع قرصقرص فماتی۲.۵ ا ...

بازم جا داری بتونی ضررهای این داروها رو جبران کنی گلم

قرصش استفاده نکردم ولی دیده بودم تو مطب دکتر چند نفر استفاده کرده بودن قرص استروژنیه دیگه مثل لتروزوله برای فعالیت تخمک...

عزیزم خودت می‌دونی تصمیم با خودتونه🌹

اما من اگر برگردم عقب دارو هورمونی استفاده نمیکنم

چیشد عزیزم بارداری؟

نه گلم به لکه بینی افتادم از دیروز صبح...احتمالا پریود میشم

ای بابا عزیزماتفاقا بگو بره انجام بده تا کاملا مطمئن بشیتنبلی تخمدانتو اول درمان کن یا کنترل کن... ا ...

تنبلی اصلا از بین میره؟باشگاه خوبه؟

فعلا دارم اقدام میکنم ولی نا امیدم حس میکنم شدم یه زن ۸۰ ساله

باشه ممنون همین چند روز وقت دکتر دارم بهش میگم

مرسی عزیزم استفاده میکنم

شماخودتت واسه تنبلی چیکار میکنید چی استفاده میکنید باشگاه و ورزش میکنید؟ لاغری یا چاق؟

متاهل💍❤
بازم جا داری بتونی ضررهای این داروها رو جبران کنی گلمقرصش استفاده نکردم ولی دیده بودم تو مطب دکتر چن ...

شرمندتم گلم الان دیدم درخواست دوستی دادی کاربریم رو شوهرم میدونه سرمیزنه بددله🙃میدونی که میگم چی

بخدا منو ببخش

متاهل💍❤
چه بد💔💔به نظرت چند درصد امید هست با وجود این امپولا که زدم

امیدوار باش چون امکان بارداری داری چون آمپول زدی تا روز تخمک گذاری رشد می‌کنه فولیکولات و جای امیدواری داره اقدام کن یک روز در میون انشالله که باردار میشی عزیزم 🙂🌹

تنبلی اصلا از بین میره؟باشگاه خوبه؟فعلا دارم اقدام میکنم ولی نا امیدم حس میکنم شدم یه زن ۸۰ سالهباشه ...

تنبلی قابل کنترله و وقتی کنترل بشه دیگه ضرری ندارد...بله باشگاه خوبه اما ورزش های پیلاتس و یوگا بهترین حالتشه..

ن ناامیدی فایده نداره فقط تلاش کن ی راهی رو ادامه بدی ک سالمه از لحاظ روحی و روانی و جسمی و تغذیه مناسب مهم ترین چیزه

بی بی چک مدیکور چرا اینجوری شده مال من ماه پیش همینجوری هاله انداخت پس فرداش پریود شدم دیگه مدیکور ن ...

من یه بار پارسال حدودا همچین شده بود اما نه اینقدر پررنگ ...الآنم ک باز هاله داد اما فردای موعدم پریود شدم🤷🏻‍♀️..بهترین راه تشخیص آزمایش خونه