2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 202 پست
بی بی چک نزن مستقیم برو ازمایش بده جوابش واضح تره توکلت به خداباشه

بزارم دقیق اگه یه هفته شد تاخیر بعد آزمایش بدم بنظرتون؟

امروز موعدم بود نشدم اما چون یه وقتایی چند روز اینور اونور میشه میگم بزار صبر کنم یهو شاید این وسط پریود شدم...

توکل به خدا مرسی که دلگرمم می‌کنی گلم🙂🌹

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزارم دقیق اگه یه هفته شد تاخیر بعد آزمایش بدم بنظرتون؟امروز موعدم بود نشدم اما چون یه وقتایی چند رو ...

قربونت 🙃🌺

اره بذاریه هفته گذشت ازمایش بده یهو دیدی پری شدی اون آزمایش هم الکی و....

انشالله به حق علی هستی

شوهرت هیچی نگفت؟که چرا نشدی و اینا

متاهل💍❤
قربونت 🙃🌺اره بذاریه هفته گذشت ازمایش بده یهو دیدی پری شدی اون آزمایش هم الکی و....انشالله به حق عل ...

🥲❤️

سابقه داشتم که ی روز تا ۳ روز اینور اونور بشه تعجب نمیکنه...اوایل ازدواج چون من دقیق بود پریودم حتی باورت میشه مثلا ساعتشم درست بود؟من از اولین بار که پریود شدم تا همین ۳ سال پیش دقیق ۲۵ هر ماه ساعت ۱۲-۱ظهر میشدم 😂🤦🏻‍♀️..اما از بعد اقدام همه مدل دیدیم دیگه عادی شده برامون..

گلم من الان دیدم لک مایل به قهوه ای گرفتم فکر کنم برا پریوده ها!! احتمالا باردار نیستم..

انشالله این ماه شما نتیجه بگیری با خبر خوش خوشحال بشیم❤️🙂

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
قربونت 🙃🌺اره بذاریه هفته گذشت ازمایش بده یهو دیدی پری شدی اون آزمایش هم الکی و....انشالله به حق عل ...

راستی جسارتا شما چند سالتونه؟

🥲❤️سابقه داشتم که ی روز تا ۳ روز اینور اونور بشه تعجب نمیکنه...اوایل ازدواج چون من دقیق بود پریودم ...

منم اینجور بودم حتی ماه اول عروسیم فقط لکه داشتم پری نشدم نمیدونم دلیلش چیه

😂تودیگه خیلی دقیق بود 

لکه قهوه ای هم مال پریه هم بارداری با این حال تا پریود نشدی حواست به خودتت باشه زیاد راه نرو وسیله سنگین بلند نکن زعفرون هم نخور

مرسی منکه امیدی ندارم💔امپول من چهارتا زدم دوتا هفت پری دوتا هشت پری تو سایت خوندم زمان مناسبش ۱۴.۱۵پری هستش

از وقتی زدم دل درد و کمردرد و تب و اینکه اشتهام باز شده اینطور شدم حالا نمیدونم ربط به امپولا داره یانه

متاهل💍❤
منم اینجور بودم حتی ماه اول عروسیم فقط لکه داشتم پری نشدم نمیدونم دلیلش چیه😂تودیگه خیلی دقیق بود لک ...

دلیل بجای پریود لک شدن یا از استرس زیاده یا از به هم خوردن هورمونها که اونم باز بخاطر استرس و اضطراب میشه...

آره خیلی دقیق😂🤦🏻‍♀️

نه فکر نکنم همون پریودیه🥲اما خب از صبح تا الان همون در حد لک بوده ولی خب می‌دونم پریوده

این علایم ک میگی برا آمپوله...بعد ۱۶ روز که گذشت از آخرین آمپولا میتونی تست بزنی۸۰ درصد مشخص میشه چه خبره...

ناامید نباش گلم خدابزرگه‌..من توی عمرم مثل این دو سال نشده برام که تو اوج امید،ناامید بشم اما بازم شکر...حتما ی حکمت مصلحت در کاره‌ . . .

سنم کمه🙂ولی یک ساله متاهلم باردار نشدم

من ۲۲ سالمه🌹..از سن منم کمتری؟🥺

دلیل بجای پریود لک شدن یا از استرس زیاده یا از به هم خوردن هورمونها که اونم باز بخاطر استرس و اضطراب ...

امروز سنو دادم زده فولیکول غالب مشاهده نشده😔ممکنه بخاطر این باشه تازه پریودیم تمام شده؟ چهار روزه پاک شدمه

بعد زدن این امپول یک روز درمیون اقدام داشته باشیم یا هر روز؟

امیدتو از دست نده گلم🥺

منکه با دیدن سنو دیگه امید ندارم💔

متاهل💍❤
امروز سنو دادم زده فولیکول غالب مشاهده نشده😔ممکنه بخاطر این باشه تازه پریودیم تمام شده؟ چهار روزه پ ...

عزیزم روز ۱۲ سیکلت بودی؟

اگر فولیکول غالبم نداشتی ناراحتی نداره که...

فولیکول داری در واقع اما ریزن..تنبلی تخمدان داری؟توی سونوت نزده نمای،pco?

ببین الان فولیکول های کوچیک داری که شانس بالغ شدن رو دارن خیلی ها با همین جواب سونو های فاقد فولیکول همون ماه باردار شدن عزیزم پس استرس نداشته باش خب؟

آره یک روز در میون اقدام کن به تغذیه تون هم اهمیت بده

اگر دکتر بهتون هنوز نداده قرص امگا ۳ یک روز در میون و ویتامین د هفته ای یکی بخورید هر دو خودتم فولیک اسید هر روز بخور حتما حتما...سعی کن تا ۱۸ سیکلت ورزش سبک تو خونه داشته باشی یا پیاده روی آروم که خون‌رسانی به رحم بشه و گرم بشه رحمت شانست بره بالا...

سبزیجات و فیبر و ماهی بخورید...خرما زیتون کره بادام زمینی شیره

اره...۱۷سالمه گل🙃

ای خدا🥺😍عزیزم تو که کلی وقت داری چرا نگرانی آخه🙃🌹

نمیدونم بین این چیزایی ک میگم کدوما انجام دادی ولی با دقت بخون:

از یه دکتر متخصص وفلوشیپ ناباروری خوب وقت بگیر

احتمالا خودش می‌نویسه دکتر اما خودتم ب خاطرت باشه که:

همسرت آزمایش اسپرم

خودتم آزمایش هورمونی

عفونت اگر داری برطرف کن

اول اینا رو انجام بده بعد برو پیگیر آمپول باش گلم زوده از الان اینهمه آمپول زدن اشتباه منو نکن

عزیزم روز ۱۲ سیکلت بودی؟اگر فولیکول غالبم نداشتی ناراحتی نداره که...فولیکول داری در واقع اما ریزن..ت ...

نه الان تازه ۱۱سیکلم یعنی من ۳م بود پاک شدم ۷م که میشه۱۰سیکل دوره ماهانه م رفته م سنو دادم این یعنی امپولا تاثیر نذاشتن؟

اره

امیدی ندارم من۱۷ ساله چرا باید اینهمه امپول و قرص دوا بخورم🥺

فولیک اسید داده چند بسته ولی نگفت به شوهرم بدم ویتامین دی هم داده سبزیجات و کره بادوم زمینی و گردو و عسل طبیعی و اینا میخوریم واسه گرمی جات

متاهل💍❤
ای خدا🥺😍عزیزم تو که کلی وقت داری چرا نگرانی آخه🙃🌹نمیدونم بین این چیزایی ک میگم کدوما انجام دادی ...

اگه بشینی پای درد و دلام میفهنی زیادم وقت ندارم😄

واسه همسرم نوشت انجام نداد از نظرخودمم سالمه شوهرم

ازمایش هورمونی دادم گفت همچیت عالیه نه عفونت نه کیست نه قند نه چربی و.....گفت خوبی فقط کم کاری تخمدان داری

متاهل💍❤