2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 201 پست
وای دختر این ک مثبتههه 😬😍دیگه نزدی ؟ امروزم بزن ببین پررنگ تر میشه

عزیزم گذاشتم از تاریخ موعدم بگذره اگر نشدم برم تست بگیرم...

فعلا موعدم نشده آخه🥲 چهارشنبه ،پنجشنبه پریود نشم یبار دیگه امتحان میکنم

اما امیدی ندارم💔فکر نکنم خبری باشه 

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم گذاشتم از تاریخ موعدم بگذره اگر نشدم برم تست بگیرم...فعلا موعدم نشده آخه🥲 چهارشنبه ،پنجشنبه پ ...

اره تا موعدت ک وایسی خوبه.استرس الکی نمیگیری ک کمرنگه و فلان  ولی هالش خیلی واضحه  ..ایشالا ک خیره💚

اره تا موعدت ک وایسی خوبه.استرس الکی نمیگیری ک کمرنگه و فلان ولی هالش خیلی واضحه ..ایشالا ک خیره💚

آره دقیقا... انشالله🙂🌸💚

ولی از سر شب پاهام و کمرم حالت درد و گر گرفتگی داره من همیشه قبل پریود همچین میشم...بازم نمیدونم

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
باردار بودین به سلامتی؟

بیبی نزدم گلم... منتظرم موعدم بشه تا چهارشنبه اگر نشدم بزنم

بیبی نزدم گلم... منتظرم موعدم بشه تا چهارشنبه اگر نشدم بزنم

من تو بارداریم علائم پریودی داشتم ان شاءالله شماهم باردارین

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
اگه شد حتما خبرم کن🌺

چشم عزیزم🌹

من تو بارداریم علائم پریودی داشتم ان شاءالله شماهم باردارین

مرسی گلم انشالله 

منفیه اون خط تبخیره سه چهار روز دیگه بزن

زیاد دل نبستم ب هاله

آره منتظرم بگذره از موعدم بعدش

چیشد🙃

عزیزم هنوز استفاده نکردم🙂...

هنوز پریودم نشدم🥲

اما زیر دل و کمرم یه وقتایی میگیره ترشحم دارم شدید...

دست و دلم نمیره که بیبی چک بگیرم...

هی میگم بزار بگزره