2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 202 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا چهار روز دیگه وقتمه😂🤦🏻‍♀️اینقد استرس و عجله دارم که زودتر زدم

عزیزم عیبی نداره...صبر کن تا روز موعدت بعد برو آزمایش🌹..

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
۱۲ روز گذشته

خوبه که...اما محض احتیاط یه این چند روزم مراعات کن مواظب خودت باش کار سنگین و گرمیجات اینا نخور تا موعدت بری آزمایش بدی مطمئن بشی😍من که مطمئنم مامان شدی

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
میترسم خون ببینم💔امروز بی بی چکم یکم پررنگ تر بود

این که بهترین نشونه س وقتی بی بی چکت از روز قبل پر رنگ تر میشه یعنی قطعا بارداری😍مبارکت باشه مامان کوچولو 💝

خوبه که...اما محض احتیاط یه این چند روزم مراعات کن مواظب خودت باش کار سنگین و گرمیجات اینا نخور تا م ...

مرسی قربونت 💔 نمیدونم بخدا اینقد گیجم 

خیلی هم درد دارم از سه چهار روز پیش

متاهل💍❤
مرسی قربونت 💔 نمیدونم بخدا اینقد گیجم خیلی هم درد دارم از سه چهار روز پیش

عزیزم تو یه خانوم صبوری و مزد صبوری کردناتم داری میبینی💖 نگرانی و استرس به خودت نده نفس عمیق بکش و ریلکس کن و مطمئن باش به چیزی که منتظرش بودی رسیدی🙂❤️

میترسم ابجی امیدوار بشم بعد....💔توکلم به خداس

خدا بزرگه قوربونت برم....ند روز صبر کن فقط تا ۱۰۰٪ مشخص بشه..اما همین فردا هم میتونی بری آزمایش گلم اگر دیدی نمیتونی تحمل کنی و باعث اذیتته برو آزمایش 🌹

منم دعاگوتم انشالله با خبر خوش بیای🌸😍

عزیزم تو یه خانوم صبوری و مزد صبوری کردناتم داری میبینی💖 نگرانی و استرس به خودت نده نفس عمیق بکش و ...

میدونی شوهرم میگه چه عیب داره این ماه هم نشه ولی یعد پنج دقیقه میاد از اینکه باردار باشم میگه💔باید ۲۸پری بشم خیلی روزا دیر میگذرن🤦🏻‍♀️

متاهل💍❤
خدا بزرگه قوربونت برم....ند روز صبر کن فقط تا ۱۰۰٪ مشخص بشه..اما همین فردا هم میتونی بری آزمایش گلم ...

مرسی قربونت🌹.اگه ازمایش بدم مامانم میکشه منو 😂چهار تا بی بی چک زدم میگه دختر نکن بذار وقتت بگذره اینقد امید نده به خودت یهو دیدی چیزی نبود ضربه روحی بخوری💔

متاهل💍❤

خانما شما گل آفتابگردان رو تو خواب به دختر تشبیه میکنین یا پسر خواب دیدم شوهرم یدونه گل آفتابگردان و دوتا غنچه گل محمدی خریده چون درآینده قصد فرزند سوم دارم این خواب کنجکاوم کرده 🤔 درضمن امضام رو عمدی زدم شناسایی نشم فانه

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
میدونی شوهرم میگه چه عیب داره این ماه هم نشه ولی یعد پنج دقیقه میاد از اینکه باردار باشم میگه💔باید ...

درکت میکنم عزیزم...پس صبر کن یه دفعه یک آبان برو آزمایش...

اینجوری هم مطمئن تره هم دقیق تر تازه مادرتون هم راست میگه واقعا امیدواری الکی روح آدمو اذیت می‌کنه...من پارسال که آمپول میزدم یه سری همچین شدم دو تا بیبی چکم هاله ی واضح انداخت اما نشد و چند ماه حال روحیم از درون متلاشی بود...

یکم صبوری کنی تمومه گلم🌹