2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 202 پست
تنبلی قابل کنترله و وقتی کنترل بشه دیگه ضرری ندارد...بله باشگاه خوبه اما ورزش های پیلاتس و یوگا بهتر ...

به نظرت خیل مشکل بزرگیه این تنبلی تخمدان؟

مرسی بابت توصیحاتت گل مهربون خیلی مهربون و خوش قلب هستی از ته دل از خدا میخوام بهت یه نی نی سالم بده به حق علی و و حضرت محمد و دخترش حضرت فاطمه

متاهل💍❤
امیدوار باش چون امکان بارداری داری چون آمپول زدی تا روز تخمک گذاری رشد می‌کنه فولیکولات و جای امیدوا ...

یک روز درمیون که فعلا اقدام میکنم انشالله نتیجه بگیرم توهم تا ماه بعد تاپیک بارداری بزنی ومنم تگ کنی

متاهل💍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرت خیل مشکل بزرگیه این تنبلی تخمدان؟مرسی بابت توصیحاتت گل مهربون خیلی مهربون و خوش قلب هستی از ...

تنبلی تخمدان مشکل بزرگی نیست با وجود چیزایی ک بالا گفتم...

خواسه میکنم عزیزم خودت با محبتی و قلب پاکی داری🙂🌹 انشالله همین آرزوی خوبن چند برابرش برگرده به خودت و همین روزا مامان بشی به امید خدا و خوشحال شی عزیزم🍓😍

فقط بازم بهت میگم سنت کمه اشتباه منو تکرار نکن فکر نکن میری دکتر بهت آمپول و دارو هورمونی میده کار خوبیه...قبول دارم شانس بارداری رو ممکنه تو همون سیکل ببره اما کلی عارضه هم داره..من از دست اطرافیان و حرف های آزاردهنده شون و حتی خودمم چون چشم انتظارم از فکر و خیال کردنم خوردم و عذاب کشیدم...فکر و خیالش بیشتر آدمو آزار میده 

شاید بخاطر این چیزا نبود هیچوقت نمی‌رفتم سمت دارو و امپول...تاپیک های قبلیم بخونی کامل متوجه میشی چیا شده۹۰٪تاپیکامم برا همین اقدام و بارداریه

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
یک روز درمیون که فعلا اقدام میکنم انشالله نتیجه بگیرم توهم تا ماه بعد تاپیک بارداری بزنی ومنم تگ کنی

انشالله توکل به خدا این ماه یه کنجد کوچولو بیاد کنج دلت خونه کنه😍

مرسی گلم انشالله🙂💙

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
تنبلی تخمدان مشکل بزرگی نیست با وجود چیزایی ک بالا گفتم...خواسه میکنم عزیزم خودت با محبتی و قلب پاکی ...

🌹🙂مرسی گلم

چی بگم اخه من تازه دوره درمان رو شروع کردم یعنی بگم دیگه ننویسه؟این امپول شنیدم خودش کیست میاره پر عوارضه من اون زمان که نوشت اصلا نمیدونستم چطوره🤦🏻‍♀️

من خودم بچم شوهرمم فعلا زیاد واسش مهم نیست بچه ولی به قول خودتت حرفای ازار دهنده مردم اذیتت کنندس یجوری پیگیری میکنن انگار نه ماه میخوان اونا تو شکمشون نگشون داره و بعدش خرجی و مراقبتش رو خودشون انجام بدن من کاملا درکت میکنم شایدم بیشتر از هرکس چون واقعا میفهمم چه حسی داری بیا یه کاری کنیم بزنیم بیخیالی اصلا فکرش رو نکنیم اهمیت هم به حرف مردم ندیم به یه ورت پری شدیم که شدیم نشدیمم باز به یه ورمون نباشه چون بچه داریم😂خارج از شوخی ول کنیم مردم رو اونا یه بچه هم بیاریم سال دیگه ش میپرسن پس دومی کو

استرس ندیم به خودمون

متاهل💍❤
انشالله توکل به خدا این ماه یه کنجد کوچولو بیاد کنج دلت خونه کنه😍مرسی گلم انشالله🙂💙

ممنونتم که اینقد انرژی مثبتی

راستی🤨خواهرخانما🤨شما اینقد کم نیا وقتی میای برو تو تاپیک های طنز از این تاپیک های انرژی منفی نرو بیشتر دلگیرت میکنن 

متاهل💍❤
🌹🙂مرسی گلمچی بگم اخه من تازه دوره درمان رو شروع کردم یعنی بگم دیگه ننویسه؟این امپول شنیدم خودش کیس ...

با توجه به تمام مزایا و معایبش تصمیم با خودته که انتخاب کنی گلم❤️اگر خواستی قطع کنی بگو برات مکمل و ویتامین های خوب بنویسه و بعد داروی هورمونی قطع کن که جبران کنه ...

«فرتیل اید خانمها/کوالی فول/کوکیوتن/سلن پلاس/پودر اینوفولیک»ببین کدوم از اینا رو دکترت می‌تونه بنویسه بگو بنویسه و حداقل ۳ -۴ماه استفاده کن مکمل و ویتامینه عوارضی نداره...

با همسرت اگه اوکیه بنظرت هماهنگ کن که از جانب هر دوتون بگه فعلا قصد بچه رو ندارید! اگر همسرت پشتت باشه و اینو بگه شرط میکنم دهن ۹۰٪بسته میشه خودشم اونجوری میتونی راحت چیزی ام‌گفتن بگی شوهرم فعلا نمیخواد و برامون زوده...ب همه اینجوری بگید ولی اقدام داشته باشید اینجوری استرس هم نمی‌کشی🌹آره بیخیال باش و کنارش تلاش کن باقیش دست خداست بالاخره میشه دیگه به وقتش!

و شما خودت اونقدر عاقل و فهمیده هستی که می‌دونی قضیه چیه همینا ک میرن رو اعصاب آدم بچه رو ی ثانیه هم گردن نمیگیرند نگهدارن پس ولشون کن اهمیت نده کار خودتو کن

باشه گلم میگم‌ ننویسه اگه این ماه نتیجه نگرفتم

هیچ کدوم از اینایی هم که گفتی رو واسم ننوشت

این طرف اینطوریه بهشون هم بگی باز منتظرن و میگن حالا یکی رو بیارید😂🤦🏻‍♀️

منکه توکلم به خداس اگه تاالان نشده حکمتی بوده چون بوده طرف با هزار درد باردار شده 

حتی رو تربیت بچه خودشون وقت نمیذارن اونوقت اصرار دارن به بقیه🤦🏻‍♀️

متاهل💍❤
ممنونتم که اینقد انرژی مثبتیراستی🤨خواهرخانما🤨شما اینقد کم نیا وقتی میای برو تو تاپیک های طنز از ای ...

عزیزم بخدا خودت انرژیت فرکانسش خوبه🌸✨💜

من کلا یا نو تاپیکای بارداری و اقدامم یا ی وقتا تو تاپیک در مورد عنایات ب خانواده شوهر و بستگان 😂🤷🏻‍♀️

عزیزم بخدا خودت انرژیت فرکانسش خوبه🌸✨💜من کلا یا نو تاپیکای بارداری و اقدامم یا ی وقتا تو تاپیک در ...

قربونت😁🌹

اینقد مهربونی که همش میام ببینم جوابمو دادی یا نه وگرنه با این کاربریم کم میام سایت

(بنده یه خورده بی ادب هستش معذرت)به هشت تخمدانت باشه حرفاشون 

از قدیم گفتن جواب سسخلا خاموشیس

خودت هم غرق نکن تو این بارداری سنت کمه وقت زیاد داری مگه سی چهل سالته که بگی وقت زیاد ندارم تازه ۲۲ سالته حتی بگیم چهار سال دیگه باردار بشی باز اون موقعه ۲۶سالته 

بخدا هستن تا ده سال اول زندگی بچه نمیخوان اونوقت ما تو سن کم نا امید میشیم 

بذار همیشه پر انرژی باشی خیلی تاثیر میذاره

اگه میبینی حرفای کسی هم ازارت میده قطع ارتباط کن چی از خودتت مهم تره 

تو اصلا به بعدش فکر کردی به دردسرهای بعد بچه داری؟الان فقط فکر میکنی بعدش لحظه خوش داری با بچت درحالی که وقتی بچه بیاد تازه دردسرهاتون شروع میشه

به خاطر حرف مردم خودتت رو اذیت نکن اونایی که حتی بلد نیستن فوضولی نکنن تو زندگی مردم

متاهل💍❤
باشه گلم میگم‌ ننویسه اگه این ماه نتیجه نگرفتمهیچ کدوم از اینایی هم که گفتی رو واسم ننوشتاین طرف این ...

انشالله که نتیجه میگیری و مامان میشی🌸✨🍓

به دکترت یادآوری کن دیگه اسم چند تاشو جلوش بگی متوجه میشه که آیا برات مناسبه یا نه!

این طرف و اون طرف نداره ک آدم فضول و حواشی گر همه جا هست اهمیت نده!

ب منم خیلی تو روم حتی میگن یبار یکی بهم گفت اینهمه وقت بچه میخواید نشده شاید ایراد دارین بیا ببرمت دکتر شهر خودمون و...گفتم شما رو من بهتون گفتم بچه میخوایم ؟گفت ن بالاخره آدم می‌فهمه دیگه!منم شستمش گفتم اگر از زبون من شنیدید اصل کاریه من و شوهرم صلاح نمی‌دونیم فعلا بچه بیاریم انشالله بچه های خودتون عاقبت بخیر بشن صاحب نوه اولاد شید..با همین حرفام تا ۱ ماه بینمون جنگ و تفرقه انداختن انقده ک میزان سوختگی طرف زیاد بود از حرفام😑😂🤷🏻‍♀️...خدای آسمون تو دل ما هم خدایی می‌کنه نترس هوای ما رو هم داره فقط منتظر باش صبوری کن انشالله به وقتش🙂

انشالله که نتیجه میگیری و مامان میشی🌸✨🍓به دکترت یادآوری کن دیگه اسم چند تاشو جلوش بگی متوجه میشه ک ...

اوهوم باشه حتما میگم🌹

افرین افرین😎😂خوب قهوایش کردی فوضول رو

من صد دفعه بهم گفتن بیا با خودمون ببریمت دکتر منم گفتم نه فقط من با شوهرم میرم جایی گفت خب شوهرت هم میاد گفتم ببینم چی میشه حالا میریم😂🤦🏻‍♀️

یکی دیگه تو روم گفت بدبخت مادرشوهرش 😂🤦🏻‍♀️

اینقد حرفا زدن که فکرمیکنم بهش چطورتو این سن افسردگی نگرفتم🤦🏻‍♀️

🙂🙂🙂

متاهل💍❤
قربونت😁🌹اینقد مهربونی که همش میام ببینم جوابمو دادی یا نه وگرنه با این کاربریم کم میام سایت(بنده ی ...

عزیزمـ‌ي❤️✨نظر لطفته گلم چه تفاهمی🤝🏻 منم این روزا کلا دلیل نی نی سایت اومدم همینه تاپیکاس

😂😂😂🔊باشه ب هشت تاش...

آره درسته من تیر ماه آخرین دوز آمپولم زدم اونم ۸ تا(روز دوم۳تا/روز سوم۲تا/روز چهار و پنج و شش هر کدوم یکی)بخدا یادم نمیره آنقدر عذاب کشیدم لطمه خوردم وقت روز ۲۳ سیکلم پریود شدم ک خدا می‌دونه!ا..ما بعد اون دیدم ن نمیشه بسه دیگه!کلی حرف خوردم اما دیگه تموم کردم...

اولین کار رفتم باشگاه ثبت نام کردم بعد رفتم دکتر تغذیه این وسطا به پیشنهاد دکترمم رفتم مرکز مام اونجا خودشون گفتن دارو هورمونی نمیدیم باید ۳/۴ماه خودتو تقویت کنی ک اینهمه دوز بالا آمپول زدی عملکرد رحم و تخمدان هات برگرده ب حالت قبل...وزنمو آمپولا برده بود بالا شروع کردم برای کاهش وزن تو خود مرکز مام هم اون برنامه ای که دکتر تغذیه م داده بود رو نگاه کردن و یه چند تا چیزشو تغییر داد و گفت همونو ادامه بدم...

الان دیگه فقط مثل ی ربات ب فکر بچه سازی نیستم!

چون فهمیدم اول باید خودم و سلامتی جسم و روحم تضمین بشه تا بتونم برای یه وجود دیگه هم تلاش کنم...

اوهوم باشه حتما میگم🌹افرین افرین😎😂خوب قهوایش کردی فوضول رومن صد دفعه بهم گفتن بیا با خودمون ببریم ...

❤️✨🌹

اتفاقا خوب گفتی

موندم چ ربط ب مادرشوهر داره خب وصلش میکنن ب کل خاندان😐

ن بابا فکرشونو‌ نکن از ی گوش شنیدی از اونیکی گوش بنداز بره...

من نمی‌دونم آدما کی یاد میگیرن سرشون تو زندگی خودشون باشه

❤️✨🌹اتفاقا خوب گفتیموندم چ ربط ب مادرشوهر داره خب وصلش میکنن ب کل خاندان😐ن بابا فکرشونو‌ نکن از ی ...

قلفونت😌😁🌹

😂💪🏻آفرین بابا...به قول یه نوشته ای که میگه اگه بفهمی آدما یه سرماخوردگی سادشون براشون مهم تره از خبر مرگتونه(دورازجون)اونوقته که میفهمی نباید حرفاشون برات اهمیت داشته باشن

هشت تا دیگه خیلیه😳۸هشتا امپول دیگه بدنو داغون میکنه

ارادت عالیه منم میخوام باشگاه ثبت نام کنم

باریکلا🙂(رو پست بالایی نشد ریپ بزنم)

تازه من ییار یکی گفت بچه ندارین گفتم نه گفتم الکی میگی گفتم چه الکی والا بچه ندارم😂گفت جون فلانی قسم بخور نداری😐

یبارم تو سنو یکی گفت خدا ایشالله بهت بچه بده گفتم فعلا۱۷ سالمه خودمم بچم گفت اره بچه ای هنوز زود رو کرد سمت یکی دیگه گفت من خودم۱۳ سالگی زاییدم😂تیکه بدی بود 

متاهل💍❤