2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 202 پست
عزیز من که میگم بارداری...حالا دیگه باقیش با خودت😃😁

۱۶.۱۷روزه که از امپول گذشته و هنوز پریود نشدم امشب تست زدم و هاله انداخت و نمیدونم چقد باید بهش امیدوارباشم

کمرم و دلم و زیر شکمم به شدت درد میکنه ترشح هاتم چند برابر شده جوری که حس میکنم الانه پریود بشم 

ولی با وجود اون سنو لعنتی که دادم اصلا امیدی ندارم💔

متاهل💍❤
۱۶.۱۷روزه که از امپول گذشته و هنوز پریود نشدم امشب تست زدم و هاله انداخت و نمیدونم چقد باید بهش امید ...

چه سونویی؟

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونکه گفت فولیکول بالغ نداری

ن بابا ربط ب فولیکولات ندارن خیلیا همین شرایط داشتن اما همون ماه دقیقا باردار شدن....اگر می‌تونستی عکس بیبی چکت بفرستی خوب میشد

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
ن بابا ربط ب فولیکولات ندارن خیلیا همین شرایط داشتن اما همون ماه دقیقا باردار شدن....اگر می‌تونستی ع ...

اخه کم رنگه میتونی یه ساعت مشخص بگی فردا بفرستم واست؟نمیخوام عکسش بمونه اخه😅

متاهل💍❤
اخه کم رنگه میتونی یه ساعت مشخص بگی فردا بفرستم واست؟نمیخوام عکسش بمونه اخه😅

اگر موقعی ک خیسه بیبی چکت و همون یکی دو دقیقه اول هاله میندازه که درسته اما اگر بعد خشک شدن هاله میوفته و واضح میشه نه چون خط تبخیره...باشه گلم...ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه بعدظهر خوبه؟

اگر موقعی ک خیسه بیبی چکت و همون یکی دو دقیقه اول هاله میندازه که درسته اما اگر بعد خشک شدن هاله میو ...

عه نمیدونستم اخه قبلا بی بی چک استفاده میکردم این اتفاق نیفتاده همش میگفتم کاش منم حداقل یه مثبت کاذب میدیدم😂🤦🏻‍♀️

باشه عزیزم ولی اگه اونموقعه نبودم بدون بی بی چکم شبیه بی بی چک دومی خودته

متاهل💍❤
اگر موقعی ک خیسه بیبی چکت و همون یکی دو دقیقه اول هاله میندازه که درسته اما اگر بعد خشک شدن هاله میو ...

دیروز دختر بچه ها و پسر بچه های کوچولو داشتن تو پارک بازی میکردن دلم گرفت گفتم کاش خدا به اونایی که منتظرن بچه بده💔دیروز تاپیک دیدم زده بود خداکنه باردار نباشم اگه باشم باید سقطش کنم اینم از اینا🙂

متاهل💍❤
عه نمیدونستم اخه قبلا بی بی چک استفاده میکردم این اتفاق نیفتاده همش میگفتم کاش منم حداقل یه مثبت کاذ ...

عزیزدلم خودت امکان اینکه بری آزمایشگاه نداری؟یا مثلا با مادرت؟راضیش کنی که بخاطر سلامتیتم شده آزمایش بدی

می‌دونی چرا میگم

چون مثلا اگر اگر ۱ درصد باردار نیستی سیکلتو از دست ندی و عقب نندازی حداقل بتونی گرمیجات بخوری و ی کار کنی که پریودت تعویق نیوفته...

این مسئله رو بهشون توضیح بده بگو به همین اساس باید آزمایش بدی...

منم اون زمان آرزوی بیبی چک مثبت داشتم اما یبار ک اونجور شد و کلی دلخوش شدم اما الکی بود از ته دلم آرزو کردم که خدایا الکی دلخوشی بهم نده داغون میشم..

خب پس گلم متوجه شدم چجوریه بیبی چک نمیخواد بفرستی🌸

هر سری ک تست زدی پر رنگ تر از سری قبلش نشد؟

دیروز دختر بچه ها و پسر بچه های کوچولو داشتن تو پارک بازی میکردن دلم گرفت گفتم کاش خدا به اونایی که ...

عزیزم🥲

می‌دونم اون لحظه ها چه شرایط و ذهن مشغولی برات شده اما کاری نمیشه کرد...

صبوری کن انشالله درست میشه گلم❤️‍🩹

عزیزدلم خودت امکان اینکه بری آزمایشگاه نداری؟یا مثلا با مادرت؟راضیش کنی که بخاطر سلامتیتم شده آزمایش ...

نه نمیشه شوهرم نمیذاره بدش میاد💔 بعد تو شهر هم نیستیم بگم نزدیک باشیم تو روستا زندگی میکنیم

نمیدونم ولی فکرنکنم تغییر کرده باشه من بعد ۱۴ روز هم زدم باز هاله انداخت البته قبل موعدم بود الان باید میشدم ولی هنوز خبری نیست

پیش خودم میگم اگه داشتم پر رنگ میشد تست

متاهل💍❤
عزیزم🥲می‌دونم اون لحظه ها چه شرایط و ذهن مشغولی برات شده اما کاری نمیشه کرد...صبوری کن انشالله درست ...

تو خیلی خوبی اسمت رو نمیدونم ولی میذارمت فرشته🥲انشالله این ماه باردار بشی گلم ولی فکرمیکنم همین یکی دوماه باردار میشی🥲

متاهل💍❤
میگم تو بعد چند روز امپولا پری شدی

سیکلم ۳۰ روزه س...اون موقع که فقط آمپول میزدم سر موقع میشدم ولی ی چند دوره قرص استرادیول می‌خوردم تا ۲۵ سیکل می‌خوردم قطع که میکردم یا فرداش یا ته تهش ۵ روز بعد پریود میشدم

نه نمیشه شوهرم نمیذاره بدش میاد💔 بعد تو شهر هم نیستیم بگم نزدیک باشیم تو روستا زندگی میکنیمنمیدونم ...

بازم جای نگرانی نیست گلم🌸💖...

من بهت یه پیشنهاد میدم..

الان موعدت یک روز گذشته دیگه آره ؟

۵ روز دیگه صبر کن

فقط فقط فقط کلییی مراقب باش دیگه می‌دونی منظورم چیه!!

بعد این ۵ روز که گذشت روز ۴شنبه تست بگیر ۲ تا!!!روز پنجشنبه صبح تست بزن این دیگه جوابه صددرصد تضمینه...مارک مدیکور بگیر حتما ۲ تا!!!

اگر بازم هاله بندازه دیگه دلیل و اما و نمیشه ای نمیتونن بیارن چون اگر باردار باشی و سهل انگاری کنن خطر داره...

اگر هم ۱ درصد پریود شدی اصلا اصلا ناراحتی نداره؟