2777
2789
عنوان

رفتم اینارو خریدم بعد مدت طولانی🙂‍↕️💛😍منتظر شاهکارهای من باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 117 پست
یه مدت تو سایت صحبت کردیم بعد اینو گف بش نگی بت گفتم توروخدا نمی‌دونم چرا حرفاش برام عجیب بود میگف م ...

اره

نه نمیگم✨🙏🏻 

ولی هردوستی ،دوستی حساب نمیشه 

بسی ابلیس ادم‌روی هست

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه عزیزم

موفقیت روز افزونتو ببینیم😍😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
مبارکت باشه عزیزمموفقیت روز افزونتو ببینیم😍😍

😍😍😍😍 

دارم ۸تا دونات کاکائویی میکشم 😁😁😁از سخترین شروع کردم 

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

مبارکه 

فقط کاش مدادرنگی رو ۵۰ تایی میگرفتی میگن اون خیلی تکمیل تره 

منم همین ۳۶ تایی رو دارم ولی هنوز بازش نکردم😅😅

مارکر مازاری بهتره یا بیسیک؟

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍 دارم ۸تا دونات کاکائویی میکشم 😁😁😁از سخترین شروع کردم

عزیزم😁

تکمیل شد تگ یادت نره😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
مبارکه فقط کاش مدادرنگی رو ۵۰ تایی میگرفتی میگن اون خیلی تکمیل تره منم همین ۳۶ تایی رو دارم ولی هنوز ...

اخه پولم همین بود 

۵۰ رنگ ۵۰۰تومانه 😐🤣😭‌

حالا اینارو اوردم و خداروشکر😂 

بیسیک عالین

عزیزم😁تکمیل شد تگ یادت نره😍

تکمیل شد ,, مونده تاپیک بزنم😁😁😁

تکمیل شد ,, مونده تاپیک بزنم😁😁😁

زدی تگم کن😍

چشم💙😛

😘

اخه پولم همین بود ۵۰ رنگ ۵۰۰تومانه 😐🤣😭‌حالا اینارو اوردم و خداروشکر😂 بیسیک عالین

اشکال نداره در حد پیشنهاد بود

ان شاالله سر بعد ۱۲۰ رنگ پلی کروم که دیگه اینا به چشمت نیاد

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40