2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو چرا

احساس میکنم عقب افتادن از خیلی چیزای خوب رو اونا باعث

شدن

خودمو خیلی فداتون کردم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
تو چرا

بهم میگن تو زشتی چون ابجیت خوشگله زود نامزد کرده 

برام هیچی نمیخرن و بیشتر خرج داداشم میکنن 

مامانم بهم اهمیت نمیده وقتی باهاش حرف میزنم دردودل میکنم میگه خیلی بچه ای و انقد غر نزن ولی به حرفای ابجیم گوش میده و باش میگه میخنده 

بابام با اینکه درسام خوبه بهم میگه خاک تو سرت هیچ گوهی نشدی خاک تو سرت با این نمره هات خواهرم وقتی باهاش حرف میزنم بهم فش میده و چرا همش میای پیش من و داداشمم کوچیکه همش میزنتم و موهام میکشه وقتی چیش میگم سرم داد میزنن بیام کتکم میزنه مسخرم میکنه اذیتم میکنه مامانم محلم نمیزاره برای داداشم بهترینارو میخرن من باید برای 100 تومن پول به پاشون بیوفتم التماسشون کنم وقتی بچه بودم بدنم همش کبود بود با اینکه اصن کار اشتباهی نمیکردم ولی الان داداشمو توی قلبشون نگه میداره و از من بیشتر دوست دارن کلی عیب روم میزارن بهم میگن تو خیلی میخوری بهم میگن اخلاقت خیلی گنده خیلی بیخودی تورو نمیخواسیم بیاریم 

فشار زادی روم گذاشتن همه کاراشونو من میکنم ظرف جارو تمیز کردن بام مث ی کلفت رفتار میکنن برام لباس نمیخرن جایی نمیزارن برم گوشیمو چک میکنن و بهم اعتماد ندارن دارم میرم روانپزشک بهم میگن که برای چی باید پول الکس خرجت کنیم وقتی مشکلی نداری 

منو ی تیکه اشغال میبینن💔

فرشته ایی با بال های خونین در صدای خندهای تو با مرگ میرقصید