2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

110 بازدید | 17 پست

سلام دوستان روزتون بخیر دختر من ۵۲ روزشه نارس بوده دکتر براش قطره اهن لیپوزوفر ۷میلی گرم نوشته گفته فعلا با دوز پایین شروع کن بعد کم کم بیشترش میکنم اما اگه عوارض گوارشی داشت یا اذیت شد بیا عوضش کنم از روزی که شروع کرده دل درداش شروع شده و شیر بالا میاره میخواستم برم پیش دکتر که نبود رفتم دکتر گوارش کودکان گفته کولیک داره و قطره داده نمیدونم این دل درد ها از عوارض قطره اهنه یا کولیکه ؟ کسی هست اینجا که نوزاد نارس داشته که ۲ماهگی قطره اهن بهش داده باشه ؟ عوارضی نداشته ؟ چه قطره اهنی بهش میدین ؟ممنونم ازتون 

برا من نارس بود ولی نیاز به بستری و قطره و اینا نبود 

ولی ببین وقتی دکتر تجویز کرده مورد نداره دیگه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم از عوارض قطره آهن فقط یبوسته بالا آوردنش به خاطر اون نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

برا من نارس بود ولی نیاز به بستری و قطره و اینا نبود ولی ببین وقتی دکتر تجویز کرده مورد نداره دیگه

نمیدونم عزیزم وزگیریش خوب بوده دکتر مولتی ویتامینشو قطع کرده فقط ویتامین د میخوره اهن هم یه هفته شروع کرده نمیدونم باید جیکار کنم الان دو روزه بهش اخن نمیدم ببینم پطور میشه

فکر کنم از عوارض قطره آهن فقط یبوسته بالا آوردنش به خاطر اون نیست

میگم شاید هنوز خیلی کوچولوئه دل درد بگیره اخه قبلا اصلا اینطور نبود از طرفی هم میگم اون دکتری که بردمش فوق تخصص گوارش بوده چطور ممکنه اشتباه کنه 

خدا حفظش کنه قطره آهن خارجی بگیر چند هفته به دنیا اومده؟

مرسی عزیزم زنگ زدم داروخونه صحبت کردم میگه قطره اهن سیدرال بگیر از طرفی میگم قطره اهن ندم یه هفته بهش تا ببرم پیش دکتر خودش باز میگم مشکل اهن و خون پیدا نکنه  نمیدونم چیکار کنم 

خدا حفظش کنه قطره آهن خارجی بگیر چند هفته به دنیا اومده؟

۳۳هفته دنیا اومدم عزیزم جالبه دکتره میگه زیاد بهش شیر نده دختر من شیر زیاد میخوره دکتر میگه شیر زیاد باعث دل درد میشه میگم خب شیر میخاد جیکار کنم میگه سرگرمش کن چطور بجه ای که گرسنشه من سرگرم کنم خب🫠 

۳۳هفته دنیا اومدم عزیزم جالبه دکتره میگه زیاد بهش شیر نده دختر من شیر زیاد میخوره دکتر میگه شیر زیاد ...

وااا مگه حالیشه بچه که سرگرمش کنی

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
میگم شاید هنوز خیلی کوچولوئه دل درد بگیره اخه قبلا اصلا اینطور نبود از طرفی هم میگم اون دکتری که برد ...

خب کلا قطره آهن و که باید به همه بچه ها بدی اگر اینجوری باشه که همشون باید دل‌درد بشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

2810