2777
2789
بفرمایید

خیلی ممنونم

ببخشید شما کم کاری تیرویید داشتید  ریزش موتون بعد از چه مدت از مصرف دارو نرمال شد؟ و اینکه ریزشتون بیشتر از کجا های سرتون بود؟ الان موهاتون مجدد پر شد ؟ریزشتون قطع شد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنونم ببخشید شما کم کاری تیرویید داشتید ریزش موتون بعد از چه مدت از مصرف دارو نرمال شد؟ و این ...

من دو دوره ریزش تیرویید گرفتم که متاسفانه هر کدوم نه ماه طول کشید حتی با وجود نرمال شدن و اینکه به طور کامل برنگشت ولی خب الان حجم موهام معمولیه کم پشت نشده البته من پنج دوره مزو رفتم و آمپول های بیوتین و بپانتین رو یه ماه زدم و ویتامین ای و نوروبین و قرص های بیوتین هلث اینا ریزش رو خیلی کم کرد بعد نه ماه ریزش متوقف شد 

19، 29، 16
خیلی ممنونم ببخشید شما کم کاری تیرویید داشتید ریزش موتون بعد از چه مدت از مصرف دارو نرمال شد؟ و این ...

ریزش بیشتر کناره های سرم و قسمت بالای گوش بود ولی بقیه قسمت ها هم بود اون قسمت ها بیشتر

19، 29، 16
من دو دوره ریزش تیرویید گرفتم که متاسفانه هر کدوم نه ماه طول کشید حتی با وجود نرمال شدن و اینکه به ط ...

مزو تراپی رو حین طی اون نه ماه رفتید؟ باعث رویش مجدد میشد؟ 

و اینکه به طور کامل برنگشت 

حدودی میتونید بگید چند درصد موهاتون برگشت؟

مزو تراپی رو حین طی اون نه ماه رفتید؟ باعث رویش مجدد میشد؟ و اینکه به طور کامل برنگشت حدودی میتونید ...

بله طی اون نه ماه واقعا قطعی نمیتونم بگم با مزو رویش داشتم یا اگرم نمی‌رفتم بازم رویش داشتم یا نه ولی خودم این حس رو داشتم که داره و ریزشم کمتر میشه نه به طور کامل برنگشت البته من خیلی خیلی موهام پر بود و با ریزش خیلی معمولی شد دیگه مثل قبل نشد شاید شصت درصد برگشت 

19، 29، 16
بعد ببخشید ریزشتون چطوری بود؟ مثلا روزی چنتا؟ و اینکه موهاتون نازکم شده بود؟

ریزشم وحشتناک بود مخصوصا بعد حموم و شونه کردن شاید روزی صد و پنجاه یا بیشتر 

19، 29، 16
وای مرسی خیلی امیدوارم شدم چه مدت بعد از قطع ریزش موهاتون پر شد؟ ۶ ماه؟

همین که قطع شد واقعا رو به خوبی میرفت مثلا طی چهار پنج ماه خیلی حجم موهام بهتر شد 

19، 29، 16