2777
2789
عنوان

بچه هاتون از چندسالگی آروم شدن

57 بازدید | 7 پست

منظورم شلوغ کاری و خرابکاری و اذیت هاشونه مث شیطنت هاشون و بگید بچتون پسره یادختر.  بر من ۳ سالشه روز ب روز بدتر میشه خیلی خستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶سالشه .شیطنت و خرابکاری خاصی نداشت

ولی خیلی نق نقو بود و بدخاب .تا ۳سالگی خابش درست شد 

قبل اونم نق نقاش اوگی شد 

در کل من صبزم خیلی زیاده ،شاید از نظر بقیه بچه شیطونی باشه ولی خودم چنین حسی ندارم 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختره و الان شش سالشه شیطونه خیلی زبون درازههههه تا دلت بخواد و من همچنان درحال امیدواری ام که اروم ...

زبون درازی که مهم نیس. بچه من همه چی میشکونه یه دقیقه ام نمیشینه خیلیییی گریه و شلوغ میکنه

زبون درازی که مهم نیس. بچه من همه چی میشکونه یه دقیقه ام نمیشینه خیلیییی گریه و شلوغ میکنه

بخدا پدر ادمو درمیاره کافیه ی چیز بخواد و من یساعت دیرتر برم براش بخرم اینقد جیغ میزنه گریه میکنه قهر ررررر میکنه سردرد میگیرم دلم میخواد خودمو بکشم از دستش 

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

بخدا پدر ادمو درمیاره کافیه ی چیز بخواد و من یساعت دیرتر برم براش بخرم اینقد جیغ میزنه گریه میکنه قه ...

اره خیلی سخته با بچه کنار اومدن من هی میگم خدایا ینی چند سالگی خوب میشه. باور کن دوس ندارم صبح بشه از بس لج میکنه میگم فقط شب بشه بخابیم