2777
2789
عنوان

بچه دار شدم همه چی بهم ریخته

296 بازدید | 21 پست

یکساله بچه دار شدم و واقعا هیچ کمکی ندارم

زواره خودم در رفته خیلی داغون شدم هم جسمی هم روحی 

اعتماد بنفسم رفته بچم ی سزی ویژگی‌ای داشت ک هیچی بیرون هم نمتونیم بریم

الان کل گردن و بدنم درد میکنه

مثل پیرزنا دارم میشم موهامو داره سفید میشه

نمیدونم چیکار کنم هم بخودم برسم هم ب بچه جاریم اطرافیانم روز ب روز خوشگلتره به خودشون میرسن انواع لیزر ناخون من صب تا عروب تو  خونه و هیچکاری نمتونم برسم

دیگه دارم اعتماد بتفسمو از دس میدم ... شوهرم بهم انرژی نمیده همش میگه چرا اینجوری هسی

ساعت کار همسرت چه جوریه.ازش کمک بگیر.بگو یکم درکت کنه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تومنی😥🫠

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

صبح زود بیدار شو تا به همه کارات برسی از شب قبل فکر ناهار فردارو بکن فردا به هول نیفتی چی بپزم موهاتو هرروز شونه بکن یه ابرسان و رژلب بزن برا اصلاح میتونی بری ارایشگاه با وقت قبلی برو معطل نشی موهاتو یه رنگ قشنگ بزن 

عزیزم خیلیا مثل شما هستن از دوسال به بعد اوضاع بهتر میشه ولی باز بستگی به بچت داره یکمم باید خودت برنامه ریزی کنی انگیزه داشته باشی. کم خوابی خیلی میتونه روحیت بد کنه سعی کن اولویت بزاری رو خوابت که کمتر خسته بشی

خب وقتی خودت اینجوری هستی چه انتظاری داری شوهرتعریفت بده؟ تا 9استراحت کن بعدش پاشو به بچت برس به تمیزکاری خونه زندگیت برس وقت بگیر برو ارایشگاه درکنار بچه میشه همه کار کرد ناگفته نماند خودمم الان باردارم و انشالله وروجکام به دنیا بیان صحیح وسلامت به لطف خدا قطعا خستگیای زیادی قرار داشته باشم اما تمام تلاشمو میکنم همه چیز برنامه ریزی شده باشه 

صبح بیدارشو موزیک بزار با بچت سرگرم شو گل وگیاه بگیر واسه روحیه خیلی خوبه خلاصه خودت باید تلاش کنی مادر شدن وبودن اصلا اسون نیست ولی ازپسش برمیایم 😍

پسر منم یکسال و سه ماهشه صبحا گاهی قبل اینکه باباش بره سر کار میزارمش میرم باشگاه کلی لاغر شدم حالم خیلی خوب شده 

یه خانم مورد اطمینان هست هفته ای یکبار میاد خونه رو تمیز میکنه اینجوری لازم نیس خیلی کار کنم حتی بعد یکسال میزامش پیشش خریدی دارم میرم انجام میدم 

مامانم شهرستانه گاهی ک لازمه میگم میاد پیشش میرم به کارام میرسم 

ولی حتما بیرون رفتنو تو برنامتون بزارین چون روحیه و انرژی میگیرین ما اکثر شبا حتی برای خریدم میریم بیرون 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   

عزیزم باید خودت بخوای

من همسرم از سرکار میاد حدودا ساعت۲.۵ پسرمم همون موقع ناهارشو میدم میخوابونم برای اصلاح رنگ مو و ناخن و لیزر هرچی بخوام برم فقط اون تایم که هم پسرم خوابه هم همسرم برنامه ریزی میکنم 

خودت برای خودت برنامه ریزی کن و اینکه حتما مکمل استفاده کن مولتی ویتامین خیلی خوب بخر یا قرص یا جوشان عالیه انرژی میده بهت

من دوتا بچه دارم هیچ وقت نذاشتم بهم بخوره اوضاع زندگیم 

همیشه هم مرتب و تمیز هستم

پسر منم یکسال و سه ماهشه صبحا گاهی قبل اینکه باباش بره سر کار میزارمش میرم باشگاه کلی لاغر شدم حالم ...

پسر من بعد از یکسال خیلی بهتر شده مال شمان میشه انشالله حتما خیلی برین بیرون عادت میکنه خودش 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
2810