2777
2789

از نظر امروزش میگم و اتباع برام مهمه واقعا مدارس غیر دولتی زیاد هستن.نمیدونم واقعا شنیدم اموزس غیر انتفاعی رو اصول نیست

رو اصول نیس

امتحاناتش کشکیه 

و به نظر من یه جورایی جدا کردن بچه از اجتماعه بچه باید بدونه تو جامعه ضعیف تر از اونم هست فقیر تر از اونم هست توی مدارس غیر دولتی همه پولدارن این به نفع دانش آموز نیس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو اصول نیسامتحاناتش کشکیه و به نظر من یه جورایی جدا کردن بچه از اجتماعه بچه باید بدونه تو جامعه ضعی ...

خب اونی که پولداره چه نیازی داره بفهمه فقیر تر یا غنی تر از خودشم هست ؟

فقط پولشو دارن چرا نباید از امکانات خوب و عالی برای بچه استفاده نکنن؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
خب اونی که پولداره چه نیازی داره بفهمه فقیر تر یا غنی تر از خودشم هست ؟فقط پولشو دارن چرا نباید از ا ...

ههزهزینه اش واقعا چیزی نیست در طول سال 20 تومن حالا با هزینه های جانبی 30 تومن تازه اقساطی هم هست

[QUOTE=354136571]مدرسه شاهد یا فرهنگیان هم خوبه دولتی هم بستگی به منطقه و ایناش داره [/QUQUOTEشاهد ...

برای طلاب و خانواده ایثارگران هست ولی اگه بچه ای این شرایط رو نداشته باشه ولی باهوش باشه ثبت نام میکنن 

میخوای یه سر بزن 

ههزهزینه اش واقعا چیزی نیست در طول سال 20 تومن حالا با هزینه های جانبی 30 تومن تازه اقساطی هم هست

بله برای یکسال و کلاس اول واقعا چیزی نیست 

من برای پیش دبستانی پسرم ۱۵ تومن دادم 

2810