2777
2789
عنوان

میشه هیچوقت حرف نزد

136 بازدید | 15 پست

مثلا می‌خوام تا آخر عمرم کلا حرف نزنم دیدین به یه آدم شوک وارد میشه تکلمشون رو کلا از دست میده منم مثل همونا می‌خوام دیگه حرف نزنم بنظرتون میشه 

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمرین کن و سعی کن

چندین ماه حرفهات رو از صبح تا شب بنویس روزای بعدش حرف های پوچ رو پاک کن بعد کم کم عادت میکنی

کم حرف زدن و بیهوده حرف نزدن سطح انرژی شما رو بالا میبره

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

خودتو دوست داشته باش

محترمانه نظرات خودت رو بگو وبدون که انسان محترمی هستی ونظراتت ارزشمنده وهمونطورکه تو گوش میدی به حرفهای اطرافیانت اونهاهم منتظرندتابه حرفای توگوش بدند وصبورانه هم نظراتتوبگو وشمرده شمره وهیچ عجله ای هم نکن 

واینکه حین گفتن حرفات توجهت به واکنش لحظه به لحظه مخاطبانت نباشه بلکه توجهت به حرفهای خودت باشه 

چرا میخوای حرف نزنی؟

چون من خیلی تنهام بشدد خب بعد همسرمم از وقتی میاد خونه یک سر تو اینستاگرامش هستش از نظر اخلاقی خوبه خیانت هم نمیکنه بعد من حرف میزنم توجه نمیکنه مثلا تا ساعت دو شب تو اینستا هستش به من میگه خیلی پر حرفی در حالی که من تمام روز تنهام تا اون بیاد خونه حرف هم زیاد نمیزنمااا اما اینجوری میگه دیگه کلا تصمیم گرفتم حرف نزنم چون تنها کسی که تو زندگیم هست عکس مه با کسی دیگه در ارتباط نیستم 

خودتو دوست داشته باشمحترمانه نظرات خودت رو بگو وبدون که انسان محترمی هستی ونظراتت ارزشمنده وهمونطورک ...

من درست حرف میزنم خیلی با ناز و آروم اما خب شنیده نمیشن بهم میگه پر حرف در حالی که در حرف نیستم 

چون من خیلی تنهام بشدد خب بعد همسرمم از وقتی میاد خونه یک سر تو اینستاگرامش هستش از نظر اخلاقی خوبه ...

مکانیزم مردا باماهاخیلی فرق داره 

حتما کتاب زنان ونوسی ومردان مریخی روبخون 

راجب همین رفتارهای مردها نوشته 

این مشکلی هم که گفتی تواین کتاب بهش خوب پرداخته شده 

تمرین کن و سعی کنچندین ماه حرفهات رو از صبح تا شب بنویس روزای بعدش حرف های پوچ رو پاک کن بعد کم کم ع ...

ممنونم ،، اما می‌دونی من هیچ حرف خاصی هم نمی‌زنم در کل حساب کنی پر حرف هم نیستم به زندگیم که  نگاه میکنم  چیزی هم برای تعریف کردن ندارم اما گاهی هم که حرف میزنم شنونده ای ندارم