2777
2789
عنوان

مادرشوهررر

138 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

من دو ماهیه اذدواج کردم و تو عقدم 

بعد من چون تو روستا زندگی میکنم و نامزدم تو شهر مجبور میشم اخر هفته ها یکی دوروزی خونه مادرشوهر بمونم بعد مادرشوهرم خیلی خوبه همه چیش و مهربونه وفقط تنهامشکلی که داره اینه انتظار داره همه کاراش و بکنم ظرفا که کلا با منه شستنش جمع کردن و پهن کردن و تازه هی برای غذا درست کردنم بهم میگه من سعی میکنم کارای کوچیکتر انجام بدم ولی مطمعنم چند وقت دیگه میگه غذا هم درست کن 

بنظرتون چیکار کنم کمک کنم نکنم 

نرو خونشون زیاد چ خبره اینقد میری 

قرار نیست همه کارا رو بکنی همون ظرف بشور کافیه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا باید پی کار کردن ب تنت بمالی ک ب نامزدت بازیت برسی یا نامزدبازی ببوسی بذاری کنار بجا هفته ای دو روز فصلی دو روز بری خونشون ک کارکردن تعطیل شه ..حالا خودت تصمیم بگیر کدوم بیشتر میچربه برات

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩