2777
2789

ولی بیشتر حرفایی که میزنه رو متوجه نمیشیم. بنظرتون تو این سن اوکی؟ مادرم گفت ببرش گفتار درمانی ناراحتم کرد. 

منم پسرم یک سال و ۸ ماهشه و جز مامان و اصوات نامفهوم چیزی نمیگه و ی بار ی دوستی گفت عجیبه که حرفرنمیزنه و دلم شکست خیلی

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

دخترمن دوسالشه هیچ کلمه ای نمیگه

یعنی بلده نمیگه😁

اصلا هم نگران نیستم😊

ان شاالله کم کم درست بشه فک کنم الان برا گفتاردرمانی زوده

سعی کن باهاش سنتی بازی کنی تی وی و گوشی و تبلت و کلا تکنولوژی تعطیل

من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم ۲۲ماهشه تمام کلمات رو میگه اما با لحن بچگانه خودش

به خرگوشه میگه علوشه

به دوچرخه دوخرچه

چ توقعی داری‌ دو سالشم‌نشده

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

من دو تا پسر دارم

دوتاشون هم دقیقا دوسالگی ب حرف اومدن 

مث بلبل هم حرف میزنن 

کوچیکه ۲ سال و نیمشه ماشاالله صب تاشب داره حرف میزنه 

بنظرم تا ۲ سال و نیم زمان باید بدی ب بچه به حرف میاد

دخترمن دوسالشه هیچ کلمه ای نمیگهیعنی بلده نمیگه😁اصلا هم نگران نیستم😊ان شاالله کم کم درست بشه فک کن ...

در حالت براش گوشی و تی وی روشن نمیکنم.فقط موقع خواب خیلی پیگیر میشه برنامه کودک ببینه

منم پسرم یک سال و ۸ ماهشه و جز مامان و اصوات نامفهوم چیزی نمیگه و ی بار ی دوستی گفت عجیبه که حرفرنمی ...

خیلی باهاش حرف بزن 

دختر من یه وراجیه ماشاالله که نگو چون از نوزادی میبردمش با خودم دفترم و من که با مردم حرف میز‌‌دم‌این نگاهش به دهن ما بود همش

این خیلی تاثیر داره

و میدونی اصلا نباید اصرار کرد فلان کلمه رو بگو

و اوایل واسه اموزش آخر کلمات (ِعه)بزار ببین چقد زود یاد میگیره

الان ۲۲ماهشه هر کلمه ای که فکر کنی رو بلده حتی شمارش عدد تا ۶

شما کتاب هم واسش بخون ‌ و اصلا اصلا نگران نباش

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

نه ازش توقع ندارمبنظرم عادی بود. مادرم امشب ذهنم بهم ریخت

دقت نکن به حرف دیگران

من دخترم یکم اضافه وزن داره هرکی میبینه یه نظری میده و اوایل واقعا دلم میشکست 

رفته بودیم مسافرت تا ی خوراکی میدادم دستش همه دکتر میشدن

ولی الان اصلا مهم نیست واسم