2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاطره زیاااد داریم میشه گفت هر روزمون ی خاطرسولی پررنگترینش وفتی بود ک:من باردار بودم هفته ۳۶ باردار ...

میشه گفت جزو معدود کاربرهایی هستین که شبیه ادمای واقعی اطراف منه زندگیتون نه شبیه اکثریت نی نی سایت😀

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ما خونه‌‌ای که برای زندگی در نظر گرفته بودیم قدیمی ولی بزرگ و خیلی با صفا بود شبیه آرزوهام بود با پنجره های بلند و اینا

نیاز به بازسازی داشت صاحب خونه هم گفته بود خودتون درستش کنید

ما تصمیم گرفتیم که یواش یواش خودمون درستش کنیم. باغچه‌ش رو . یا خودمون حوض و پذیرایی و اتاق ها رو رنگ زدیم

اون یه هفته که درگیر خونه بودیم بهترین روزای زندگیم بود‌. مخصوصا تا قبل از اون داشتم پشیمون میشدم از اینکه باهاش ازدواج کردم. ولی خب بیشتر پیش هم بودیم و آشنا شدیم و اینا

میشه گفت جزو معدود کاربرهایی هستین که شبیه ادمای واقعی اطراف منه زندگیتون نه شبیه اکثریت نی نی سایت� ...

سلام عزیزم

چطوریه مگه؟❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
سلام عزیزمچطوریه مگه؟❤

سلام به روی ماهت

راستش اینجا اکثرا خیلی فاصله دارن با دنیای واقعی که من میشناسم

خیلی زود ازدواج میکنن

کار بیرون از خونه رو درست نمیدونن

اکثرا روابطشون با همسراشون‌مبتنی بر نیاز هست متاسفانه نه عشق و احترام و ….

سلام به روی ماهتراستش اینجا اکثرا خیلی فاصله دارن با دنیای واقعی که من میشناسمخیلی زود ازدواج میکننک ...

خوبی عزیزدلم؟❤

آره متاسفانه منم زیاد میبینم

کودک همسرایی ک حق تحصیل و اشتغال ندارن

کسایی ک ب شاغلا توهین میکنن ولی خودشونو ملکه ی خونه میدونن😅🤦‍♀ملکه ای ک انقدر ناآرومه با توهین ب بقیه خودشو میکشه بالا

کسایی ک میگن حق تنها بیرون رفتنو ندارن!

خیانت و فحاشی و کتک کاری رو راحت میبخشن و ب بقیم توصیه میکنن

اینجا یجوری انگار ۲۰۰ سال عقبه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
خوبی عزیزدلم؟❤آره متاسفانه منم زیاد میبینمکودک همسرایی ک حق تحصیل و اشتغال ندارنکسایی ک ب شاغلا توهی ...

قربانت

آره دیگه همونه میگم شما جزو معدود کاربرای شبیه دنیای واقعی هستین😅

شما، کاربر محترم خربوران و یه تعداد معدود کاربر عزیز دیگه😀

من از همون قدیما شما رو یادمه قبل از دخترت😍

2810