2777
2789

تو رو. خدا اگه تجربه دارید کمکم کنید من پسرم کولیک شدید داره و خیلی شکمش نفخ داره شیرخشک می خوره تازگیا بدتر شده من کلیپ ها دیده بودم که شکم نوزاد ماساژ می دن و پاهاش حالت دوچرخه ای می کنن بعد با یکم فشار پاها به سمت شکم گاز معدش خارج میشد من سر دخترمم انجام می دادم بعدش خیلی راحت میشد بعد پسرم از ساعت ده و نیم شب دل دردش شروع میشه تا ۱۲ یا ۱ بعد امشب خیلی گریه کرد شوهرم می گه حتما روده هاشو آسیب رسوندی ورزش دادی قبلا  😭😭😭 من بعضی وقتا که می دیدم سر نفخ خیلی اذیت میشه انجام می دادم بعد مدفوعش اینا خوبه . امکان داره اون ورزش ها ک بهش می دادم بهش آسیب زده باشه اصلا سفت انجام نمی دادم بخدا مثل کلیپ ها ک دیدم الان پسرم آروم داره شیر می خوره ولی خیلی استرس گرفتم روزا آرومه شبا گریه می کنه دکتر قبلا بردم فایده نداشت بازم فردا می برم ولی استرس بدی دارم 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم چیزی نیست ببرش دکتر

ممکنه روده هاش پاره شده باشه یا جای دیگش خیلی ترسیدم می دونم کولیک داره شوهرم استرس می ده خیلی بهم

ن بابا نترس چیزیش نیس..عادیه پسر من تا ۳ ماهگیش اکثر شبا از ۹ تا خود صب گریه میکرد و کلا تو بغلم بود

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
ن بابا نترس چیزیش نیس..عادیه پسر من تا ۳ ماهگیش اکثر شبا از ۹ تا خود صب گریه میکرد و کلا تو بغلم بود

😭😭😭😭😭 خیلی خسته شدم بخدا کی تموم میشه این روزا 

آخه مگه میشه، خلقت خدا هزار تا حساب کتاب داره، مگه الکیه با یه ورزش دادن روده ها آسیب ببینه😉 فکر کنم فقط کولیکش شدیده، ضمنا احتمال حساسیت به پروتئین گاوی رو‌ هم در نظر بگیر.

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸
آخه مگه میشه، خلقت خدا هزار تا حساب کتاب داره، مگه الکیه با یه ورزش دادن روده ها آسیب ببینه😉 فکر کن ...

حساسیت پروتئین گاوی چجوری هست؟ من پسرم شیرخشکیه اونم پروتئین گاوی داره یعنی؟😭

به همین راحتی روده مشکل برنمیخورهشاید پاهاش حالت دوچرخه داخل شکمش بردی یه کم درد گرفته آروم‌ماساژ بد ...

اصلا امشب و دیشب انجام ندادم امشب طوفان کرد الان آروم شده از ده و نیم گریه می کنه 

😭😭😭😭😭 خیلی خسته شدم بخدا کی تموم میشه این روزا

تموم میشه گلم نگران نباش ب شوهرتم بگو اینقد استرس نده

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
نه عزیز برادر من هفت ماهشه سه ماه تمام این مکافات رو داشتیم بعد خوب شداین گهواره هایی که مثل ننو هس ...

امشب خیلی گریه کرد صبح باید حتما ببرم دکتر خیلی اذیت شدیم😭😭

2810