2777
2789
عنوان

اضافه وزن بارداری

76 بازدید | 10 پست

من از ۶۸شدم ۸۵الان ۳۶هفته هستم😭😭😭

توروخدا بگید چقدر وزن اضافه کردید تو بارداری 

بعد ۴۰روز چقدرش رفت چقدر باهاتون موند یعنی میتونم بازم مثل قبل بارداری بشم چیکار باید کنم شکم بند ببندم خودم زیاد چاق نشدم شکمم هم خیلی بزرگ نیست اما میترسم چاق بمونم تا ابد 😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا وزن قبل بارداری منو داری منم ۶۸ بودم هفته ۳۸ ۸۸ کیلو شده بودم دو هفته بعد زایمان شدم ۸۰ یک ماه بعد ۷۵ الانم سه ماه شده ۷۳ کیلوام فقط ۵ کیلو باهام موند که اونم دارم رژیم میگیرم الان بیشتر ورم داری اصلا نگران نباش خیلی زود وزنت کم میشه تو هفته های اول بعد زایمان 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
2805
دقیقا وزن قبل بارداری منو داری منم ۶۸ بودم هفته ۳۸ ۸۸ کیلو شده بودم دو هفته بعد زایمان شدم ۸۰ یک ماه ...

من ماه های اول ویار داشتم ۶۵کیلو شده بودم اما خود وزنم قبل بارداری ۶۸بود شما چطور؟

من ماه های اول ویار داشتم ۶۵کیلو شده بودم اما خود وزنم قبل بارداری ۶۸بود شما چطور؟

نه من وزنم ثابت بود تا ماه دوم از ماه سوم کم کم زیاد شدم د ماه اخر دیگه خیلییی زیاد شدم البته بچمم نزدیک چهار کیلو بود 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

چحوری هفده کیلو اضافه کردی ولی میگه نه خودت چاق شدی نه شکمت بزرگه🥴 من 33 هفته ام کلا چهار کیلو اضافه شدم از اینور بوم افتادم باز🥴

بیخیال همه اش تو شیردهی میره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا الان چند وقت از زایمانت گذشته خودت شیر میدی؟

دو ماه ۱۵ روز گذشته آره خودم شیر میدم دو وعده هم شیر خشک کمکی میدم