2777
2789

دلیلتون براانتخاب مدرسه چی بود 

بنظرتون اینکه مدرسه غیر انتفاعی ثبت نام‌نکنیم دلیلی برااین میشه که رفاه کمتری داشته باشه و‌پدر مادر خوبی براشون نباشیم 

اینکه هزینش داشته باشیم ولی ثبت نام‌نکنیم منظورم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

داداشم دولتی

خودم(سال اخرم)نیمه دولتی

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی دولتی یکی غیر انتفاعی

چرا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

دولتی

چون سر کوچمونه و نزدیک بودن برام اولویت اول بود

درضمن مدرسشون مدرسه خیلی خوبیه مدیرش مدیر برتر منطقه بود پارسالم ناظمشون برتر منطقه شد

کوچیکه کلا ۶کلاس داره هرپایه یک کلاس و بچه‌ها از کلاس اول تا ششم باهم بالا میرن

از خیلی مدارس غیرانتفاعی جمعیت مدرسه کمتره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

پسربزرگم میره هفتم غیر انتفاعی نوشتم 

پسر کوچیکم میره دوم دولتی گذاشتم 

ابتدایی نیاز ندونستم بره غیر انتفاعی

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

شاهد هستم با معدلم‌ رفتم

قبلا غیر انتفاعی بودم بچه ها با ی میکاپ ب شدددت‌ غلیظ میومدن

همه هم گوشی میاوردن

شاهدم اینجوری نی ک گیر بده ب چادر و... همه جوره هس بی حجاب و با حجاب ولی آرایش غلیظ نمیکنن شاید در حد ی کرم رو جوش هاشون‌ ک معلوم نباشه جوش هاشون

#اکیپ جذاب سایت🤗🌱🫶 بنده یک عدد دختر دهمی با رشته تجربی و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅و ب شدت مودی هستم🙃😄قدرت درکم تقریبا بالاس شاید بتونم آرومت کنم🙃 من هیچ وقت آخر پیام ها و نظر هام نقطه(.) نمیزارم اگه جایی دیدی گذاشتم بدون از دستت ناراحتم 🙂من اگ یکی بد دهنی کنه جدی نمیتونم جلو خودمو بگیرم پس اگ منو ی جا دیدید مهربون ی جا بداخلاق نگید دوقطبی ام🙂 بنده خواهر ندارم از ی طرفی خوشحالم از ی طرفی ی حسرت خیلی سنگینه ت دلم🙂ی چیز بگم ببین هیچی اندازه لبخندت مهم نیست🙂همه حس ها میان و میرن هم شادی های عمیق هم گریه های عمیق فق مهمه ک ت چجوری برخورد کنی🙂 بنده یک عدد دختر اسکیتیست و مسلط ب زبان هستم🫶🌱 درخواست دوستی آقایان رد میشود..سینگل بودم و هستم و خواهم بود(ی عقاب همیشه تنهاست😎✌️😅)...خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن.. سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من بچه هام دبستان و مقدماتی مدرسه دولتی بودن چون دوست نداشتم فشار درس و مدرسه روشون باشه ولی دبیرستان فقط نمونه دولتی ثبت نام میکردم چون این سه سال تعیین کننده سر نوشتشون بود اگرم قبول نمیشدن حتما غیر انتفاعی یا شاهد ثبت نام میکردم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مدرسه ی دولتی داریم تا دولتی و غیر اتنفاعی تا غیر انتفاعی باید ببینین سطحشون چطوریه 

بعضی از غیر انتفاعی ها واقعا عالیه و میشه گفت اینده ی بچه رو میسازن با برترین دبیرا و ... ولی بعضیاهم تعریفی نداره 

ولی دولتی جالب نیست نمیگم بده ها نه من چند سال دولتی خوندم بعد رفتم غیرانتفاعی تازه فرقشونو فهمیدم و واقعا از زمین تا اسمون فرق میکنن 

ولی دولتیم ثبت نام کنین اصلا دلیلی بر این نمیشه که مادرو پدر خوبی نبودین اصلاااااا

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃

ابتدایی و راهنمایی دولتی دبیرستان فرزانگان. 

مدارس غیر انتفاعی بدرد نمیخورن الکی بچرو لوس بار میارن معلماشم بدرد نمیخوره تحصیلات و سوادشون پایین تره ولی هر معملی رو تو مدارس دولتی استخدام نمیکنن حتما باید کلی رزومه و تحصبلات خوب داشته باشن نمره بیخودیم نمیدن بچه مجبور میشه درس بخونه. 

هر دو غیرانتفاعی

بنظرتون رسیدگی به بچه خیلی خوبه 

من خواهرزاده هام چندسال غیر انتفاعین ن کلاس فوق العاده یاامکانات خاصی دارن دونفرشونم تقریبا۴۰شده هزینه‌مدریه هیچی 

2810