2777
2789

مامانا هر سوالی دارید بپرسید:

در مورد مدرسه

درسی و کتاب کمک درسی

غیر درسی 

لوازم تحریر و سوالات مربوط به خرید های مدرسه

آموزشی و تربیتی مربوط به مدرسه

و...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من امسال می‌ره دوم به نظرت چیکار کنم خودش تکالیفشو انجام بده بودن اینکه هی من نخوام تذکر بدم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
سلام پسر من متولد چهار مهر نود وهشت هست شما میدونید کی باید برای پیش دبستانی ثبت نامش کنم؟پنج سالگی ...

خب اول اینکه نیمه دومی است و نیمه دومی زمان درست میره مدرسه یعنی در سن مناسب هر پایه 

پاییز ۱۴۰۴ میشه ۶ سال

یعنی پاییز ۱۴۰۴ باید بره پیش دبستانی 

پاییز ۱۴۰۵ هم میره کلاس اول 

خب اول اینکه نیمه دومی است و نیمه دومی زمان درست میره مدرسه یعنی در سن مناسب هر پایه پاییز ۱۴۰۴ میشه ...

به خاطر چهار روز قبول نمی کنن  زودتر بره 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
سلام پسر من متولد چهار مهر نود وهشت هست شما میدونید کی باید برای پیش دبستانی ثبت نامش کنم؟پنج سالگی ...

اگر دوست دارید بچه باهوشی داشته باشید :

اسباب بازی خریدن رو تعطیل کنید به جاش پازل بخرید (از پازل ۴ تایی شروع کنید تا ۴۰ تایی ادامه بدید)

دفتر نقاشی و مداد رنگی تهیه کنید و بهش نقاشی کشیدن یاد بدید نه خط خطی کردن

رنگ آمیزی درست و استفاده درست از رنگها رو بهش یاد بدید

سودوکو های ۹ تایی شکل دار باهاش کار کنید (نه عدد دار)

از الان به پسرتون اعداد رو حداقل تا ۳۰ یاد بدید

جمع و تفریق ۱ رقمی رو تا ۶ سالگی یادش بدید

بلد باشه ساعت رو ای مدلی بگه : عقربه کوچیکه رو ۲ عقربه بزرگه رو ۶ 

سعی کنید عادتش بدید بشینه یه جا برای مدت طولانی 

برای جایزه هم استیکر برای دفترهاش بخرید 

اگر دوست دارید بچه باهوشی داشته باشید :اسباب بازی خریدن رو تعطیل کنید به جاش پازل بخرید (از پازل ۴ ت ...

الان کل حروف الفبای انگلیسی رو بلده..عاشق پازله وکلی داره..حدود چهل تا کلمه انگلیسی مثل میوه و رنگ  وحیون روبلده..اسم خودش رو میتونه بنویسه..اسم من و پدرشم خودم مینویسم از روی نوشته من قشنگ مینویسه..نقاشیش هم خوبه کل باب اسفنجی و پاتریک و دوستاشون رو ذهنی میکشه که قبلا کارتنش رو دیده...بنظرتون خوبه؟

کتاب کمک درسی برا دبستان چی خوبه بگیرم؟مدیر مدرسه گفت خیلی سبز بگیر

برای چه درسی ؟

در مجموع برای دبستان گاج گزینه بهتریه 

برای دبستان بیشتر برای ریاضی کتاب کار تهیه میشه که کتاب های کارپوچینو گزینه بهتری هستند چون هم درسنامه دارند و هم جواب 

کتاب کمک درسی برا دبستان چی خوبه بگیرم؟مدیر مدرسه گفت خیلی سبز بگیر

برای ریاضی = گاج کارپوچینو

برای علوم = کار خیلی سبز (نمیدونم پاسخنامه داره یا نه هرچی خریدی جواب داشته باشه)

برای ادبیات پنجم و ششم = طالب تبار

برای بقیه درسا چیزی نخر بچه سردرگم میشه و حل هم نمیکنه به جاش یادش بده بتونه از متن کتاب سوال دربیاره و جاخالی در بیاره و از خودش سوال بپرسه 

چون فارسی که چیزی نداره

و مطالعات و هدیه های آسمان حفظی است 

پسر من امسال می‌ره دوم به نظرت چیکار کنم خودش تکالیفشو انجام بده بودن اینکه هی من نخوام تذکر بدم

این خیلی سخته

روش اول: اینه که یه کم سخت بگیری و دعواش کنی (این روش خوبیه)

روش دوم : شرطی کردن (این بهترین روشه) = اگر تکالیف رو حل کنی میتونی تلویزیون ببینی / تا تکلیف ت رو حل نکنی شام نداریم / تا تکلیف‌ت ننویسی پارک نمیریم 

روش سوم : ترس از معلمه که بترسه دعواش کنه اگر تکلیف ننویسه

روش چهارم : بگی اگه ننویسی درس رو یاد نمیگیری و واقعا هم یاد نمیگیره بچه ها تو دبیرستان حتی املای کلمات ساده رو غلط می‌نويسن اونم بخاطر اینکه تو دوران دبستان رونویسی نکردن یا مثلا کلا دیگه ریاضی دبستان رو یاد نمیگیره و تو دبیرستان هم چیزی یاد نمیگیره

الان کل حروف الفبای انگلیسی رو بلده..عاشق پازله وکلی داره..حدود چهل تا کلمه انگلیسی مثل میوه و رنگ ...

عالیه آفرین بهت تا اینجا خوب پبش رفتی 

بهش شماره خونتون و شماره موبایل باباش و خودت رو یاد بده + آدرس خونتون

شعر حفظی های کتاب کلاس اول رو بهش یاد بده + سوره های قرآنی کوتاه چوم کلاس دوم باید همه رو حفظ باشه الان اگر حفظ کنه ذهنش باز میشه و دوران دبستان کلا درسا رو راحت تر یاد میگیره و حافظه اش تقویت میشه (pdf کتاب فارسی اول و قرآن دوم تو اینترنت هست)

چون پیشرفته کار کردی و خودش هم دوست داره پس راحت اعداد تا ۵۰ حتی ۱۰۰ رو میتونی بهش یاد بدی 

جمع و تفریق ۱ رقمی رو یاد بده/ اگر تونستی سواد رو هم یاد بده

اگر دنبال یه آینده خوب برای پسرت هستی یادش بده

آفرین بهت مثل این مامانا نباش که میگن بره مدرسه یاد میگیره کسی دلش به حال بچه تو نسوخته که یاد بده بچه های موفق هم همونایی هستن که قبل مدرسه یه چیزایی یاد گرفتن 

2810