2777
2789

حتی نمیتونن چرب شدن مو کنترل کنن  نتنها تو ایران بلکه دکترای مو کل جهان یه مشت دیوونن اخر میگن  روزانه پنجاه تا صد عدد تار مو  میریزه و طبیعیه😐😐 اخه چیمیمونه روزی  صدتا بریزه

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدت چرب شدنش رو باید با پاکسازی کنترل کنی توی ایران نمیدونم کجا داره ولی توی کره خیلی دیدم

کاربری دست چند نفره و همه هم شعور اینو دارن که توی موضوعات مربوط به خودشون شرکت کنن
وای ک چقد پول دکتر پوست و مو دادم و جواب نگرفتم کچلیم نزدیکه .. تازگی ی دکتر رفتم ۶۰۰ تومن پول ازمای ...

ریزش شما در چ حده

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   
شدت چرب شدنش رو باید با پاکسازی کنترل کنی توی ایران نمیدونم کجا داره ولی توی کره خیلی دیدم

اخه یساله اینجوری شدم  قبلا  نبود

اخه یساله اینجوری شدم قبلا نبود

منم ریزش موی شدید دارم به حدی که دکتر برام هیرویت نوشته ماه آخر دورمه ولی هنوز خوب نشدم

امپول بیوتین بزنی ریزش مو رو کم میکنه

کاربری دست چند نفره و همه هم شعور اینو دارن که توی موضوعات مربوط به خودشون شرکت کنن
ولی جدی اینکه روزی ۱۰۰ تار طبیعیه جدیهمیریزه بجاش در میاد ولی موهای کرکی و ریز ریز سر هستن نه ضخیما

خب بازم همونا ماه ها طول میکشه تا بلند  بشن  نگه چقدر مو  توی سر وجود داره

نگووو

من یه دکتر پوست دارم، جوون خوشتیپ 

کارشم عالی، انقد وقت و حوصله داره به مشکلاتم گوش میده 

در مورد دارو هامم خودش مشورت میکنه 

گلیه از گلهای بهشت 

تازه انقدم با حیا، وقتی حرف میزنه به زمین نگاه میکنه 

منم ریزش موی شدید دارم به حدی که دکتر برام هیرویت نوشته ماه آخر دورمه ولی هنوز خوب نشدمامپول بیوتین ...

بنظرت چند عدد میریزه ازت در روز  تاحالا  حساب کردی

نگووومن یه دکتر پوست دارم، جوون خوشتیپ کارشم عالی، انقد وقت و حوصله داره به مشکلاتم گوش میده در مورد ...

کجاس

بنظرت چند عدد میریزه ازت در روز تاحالا حساب کردی

میگن معمولی روزی صدتا هست ولی من شونه میکنم هر بار ۱۰۰ تا بیشتر میریزه