2777
2789

نزدیک به دوسال که اقدامم،دیروز برای بار سوم آی یو ای شدم ،همه چی خیلی خوب پیش رفته بود،ولی امروز یه اتفاقی افتاد خیلی استرس کشیدم،خیلی حرص خوردم و گریه کردم،دکترم تاکید داشت به هیچ وجه نباید استرس داشته باشم،ولی شاید باورتون نشه تو این مدتی که اقدام به بارداری کردم دقیقا زمان تخمکگذاری هام یه اتفاقی میوفتاد و من نتونستم اقدام کنم یا تخمکام پوچ شدن

این ماه هم که آی یو آی کردم،اون اتفاق کذایی پیش اومد و به شدت استرس گذروندم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

از خدا بخواه هر موقع میده بده فقط سالم بده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرم رو خیلی اتفاقی و بدون هیچ برنامه ای باردار شدم،یه بار از دست شوهرم در رفت ولی جدی نگرفتش،همون ماهی که من رفتم مسافرت و تفریح ،بدون شوهرم با خانواده خودم ،باردار شده بودم،دکترمم میگه بعد از زمان تخمکگذاریت باید بدون استرس بگذرونی،ریلکس باشی ولی چجوری؟؟؟نمیذارن که

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
از خدا بخواه هر موقع میده بده فقط سالم بده

به اسمش قسم از روز اول گفتم خدایا فقط از خودت میخوام،ولی هنوز نخواسته که نخواسته

به اسمش قسم از روز اول گفتم خدایا فقط از خودت میخوام،ولی هنوز نخواسته که نخواسته

انشالله که میشه اصرار نکن فقط

🌹❤️

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
به زمانبندی خدا شک نکن بسپار به خودش استرسم کم میشه

به زمانبندیش خیلی اعتقاد دارم ،ولی اطرافیانم انگار مامور شدن نذارن من باردار بشم☹️خداشاهده اگه ۱۰روز دس از سرم بردارن من همون ماه باردار میشم،خانواده شوهرم خیلی استرس میدن،تو زندگیم دخالت میکنن

نخوندم ولی خواستن توانستن است😂

بازم دمت گرم اومدی😅♥️

انشالله که میشه اصرار نکن فقط🌹❤️

انشالا،حتما

به زمانبندیش خیلی اعتقاد دارم ،ولی اطرافیانم انگار مامور شدن نذارن من باردار بشم☹️خداشاهده اگه ۱۰روز ...

عیب نداره دوستم حرف و حدیث که همیشه و همه جا هست مردم بیکارم فت و فراوون سعی کن اصلا بهشون فکر نکنی انشاالله دو روز دیگه میخوای باردار باشی یا بچه شیر بدی اول آرامش میخوای شاید خدا هم میخواد اول دلتو آروم کنه 

من چی بگم ک هیچ بچه ای ندارم و از همه چی نا امید شدم دیگه

الهی بگردم،درکت میکنم،تنبلی داری ؟؟؟

عیب نداره دوستم حرف و حدیث که همیشه و همه جا هست مردم بیکارم فت و فراوون سعی کن اصلا بهشون فکر نکنی ...

آره واقعا،انشالا همینی که میگی باشه،،ممنون گلم♥️🌹

2810