2777
2789

من هروقت صدقه هام جمع میشد میرفتیم سبد غذایی می‌گرفتیم برا بی بضاعت 

این دفعه ب شوهرم گفتم بیا بریم لوازم التحریر بگیریم در نتیجه همه صدقه های خودمون و چند نفر و جمع کردم رفتم برا یه بچه کلاس اولی ک باباش بیکار بود و شوهرم ازش پرسید برای پسرت لوازم التحریر خریدی گفت نه 

من 800 پول داشتم حدود 700 و خورده ای همه چیزززز واسه اون بچه خریدم حتی قمقمه آب و ... کامل 

تازه یه چیزی هم اضاف اومد 

گفتم حال خوبم رو باهاتون تقسیم کنم خیلی حس خوبیه 

برا ظهورش صلوات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیرتون بده مامان منم هرسال اینکارو میکنه برای یه خانواده ای

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من هرماه حقوقمو میگیرم، تو اپلیکشن آپ، ب بچه های پروانه ای و بچه های آسمان و بچه های سرطان مبلغ خیلیییییی کمی میریزم. 

اینجا میگم اگه کسی از دستش اومد بیشتر کمک کنه. 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
خدا خیرت بده.الان چقدر خوشحاله اون بچه

اره هنوز تو راهم انشاله برم حرم حضرت معصومه 

بعدش میریم بهش میدیم ولی حس و حال خوبیه این صدقه برا من نبود منتی هم ابدا سرشون نیست ولی خوشحالم ک تو این راه خرج شد و بچه خوشحال میشه 

برا ظهورش صلوات
وای باورم نمیشه انقدر پولش برکت داشتهخدا خیرت بده واسه منم دعا کن برات صلوات قرستادم

مممنونم عزیزم تو راهم میرم الان برم حرم حضرت معصومه حتما نائب الزیاره هستم 

برا ظهورش صلوات
من هرماه حقوقمو میگیرم، تو اپلیکشن آپ، ب بچه های پروانه ای و بچه های آسمان و بچه های سرطان مبلغ خیلی ...

اره عزیزم این کمک‌کزدن خیلی حس خوبیه ب آدم آرامش بی وصفی میده بخدا حقوق شوهرم در حد 15 تومن کم و بیش هست امروز ک 6 تومن دادن😂😂بقیش رو چند روز دیگه میدن 

میگم ما هم تو رنج معمولی هستیم ولی آدم بخواد کمک کنه میکنه

برا ظهورش صلوات
2810