2777
2789
عنوان

کنکوریا

119 بازدید | 16 پست

بنظرتون ی مشاور ک برنامه ی سنگینی میده ولی همه چیش دقیقه و تو با اینکه از درس دور بودی ولی تونستی برنامه ی مشاورت رو انجام بدی خوبه یا مشاوری ک از کم برنامه میده ولی زیاد دقیق نیس و میگه از کم باید شروع کرد ولی توهمون کم رو هم انجام نمیدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیز من خودم کنکوریم رسوندن به برنامه حالا هرچقدر سنگین باشه کار شاخی نیست حتی ساعت مطالعه ی ۱۵ ساعتی ببین واقعا مفید بوده؟ یاد گرفتی؟ تستایی زدی تخلیل کردی ؟ فهمیدی موضوع چیه؟ اگه این موردایی که گفتم جوابشون مثبته قطعا ادم نتیجه ی گادی می گیره

خاطرات مثل خون ازم میرن...

2805
ببین عزیز من خودم کنکوریم رسوندن به برنامه حالا هرچقدر سنگین باشه کار شاخی نیست حتی ساعت مطالعه ی ۱۵ ...

اره باهاش خوب یاد میگرفتم با اینکه ساعت مطالعه بالا بود و همه چیم میرسیدم حل کنم سرعتمم بهتر بود

بنظرت چیکار کنم اخلاق اولی خوب نیس ولی دقیقه ولی دومی خیلی مهربونه ولی دقیق نیس

تو مشاور دنبال مهربون بودن نباش

مهربون باشه هی میخوای بپیچونیش

باید سخت بگیر باشه اما در عین حال باهات راه بیاد

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.
من به شخصه با کسی ک اخلاقش بد باشه اوکی می شم با کسی پیش برو اخلاقش هرجوری هست باشه ولی دلش بسوزه

ی سوال داشتم ازت بنظرت فیلم آموزشی خیلی تاثیر داره من بعضی درسا رو میتونم خودم بخونم ولی میگم فیلم ببینم بهتر یاد میگیرم

وای سوال منم هست

اصلا آدم نمیدونه کدوم مشاور خوبه کی راست میگه کی دلسوزه کمکت میکنه؟

من یکی داشتم برنامش سبک و حتی خوب نبود پیگیری خوبی ام نداشت عوضش کردم با یه نفر دیگه گرفتم اینم آشناییمون یه جور دیگه بود بعد مشاورم شد برنامش سنگینه به شدت (هنوز برنامه نداده بهم دو هفتس داریم حرف می‌زنیم فقط گفت روزی ۲۵۰تا برسون تست هاتو از مطالب ک خوندی تست بزن من خودم میخونم بهش گزارش میدم) میگه شش صبح زنگ بزن بیدارم کن خیلی باهاش راحت بودم همه چیزمو میدونه نمیدونم الان میتونه مشاوره خوبی باشه

بنظرت چیکار کنم اخلاق اولی خوب نیس ولی دقیقه ولی دومی خیلی مهربونه ولی دقیق نیس

مشاور منم همینطوره اصلا یه روز تایید ام نکرده ولی دوست دارم باهاش ادامه بدم چون باعث میشه به خودم سخت بگیرم 

ولی این مشاوره میگه اگه اینجوری بخونی بعدش کم میاری منم موندم بخدا

ببین همه چی بستگی به خودت داره ... می تونی الان به مدت هفت ماه ساعت پنج صبح بیدار شی پشت ی میز پونزده ساعت بشینی حموم دو هفته دو هفته بری گوشیو هم دست نگیری و ده سال دیگه پول جارو کنی یا اینکه از بیست سالگیت تا هفتاد سالگیت این شرایطو تا اخر عمرت توی. دفتر شرکتای ادم پولدارا در حد ی حقوق ده تومنی روی خودت پیاده کنی 

خاطرات مثل خون ازم میرن...

ببین همه چی بستگی به خودت داره ... می تونی الان به مدت هفت ماه ساعت پنج صبح بیدار شی پشت ی میز پونزد ...

بنظرم با برنامه ی اون بهتر عمل میکنم الان روم نمیشه ب مشاور مهربونه چی بگم 

2810