2777
2789

توانشو دارید؟ بدنتون درد نمیگیره؟

شوهرتون همکاری میکنه که کمتر ازتون توقع داشته باشه؟

من حس میکنم کلسیم بدنم ته کشیده دیگه یه دور به بچه شیر میدم 

یه دور حین رابطه کلی شیر سرریز میشه هدر میره  

راهکاری دارید که شیرسرریز نشه؟

هر روز دو لیوان شیر بخور 

مشکلی برات پیش نمیاد

خوب می شد اگر بعضی خانم ها به جای مانتوی تنگ کمی هم به فکر قبر تنگ بودند!                                      حجاب يعنى یک زن بداند که چه بپوشد،کجا بپوشد، و برای که بپوشدولی امروزه کسانی‌که این را نمی‌دانندبه کسانی‌که این را می‌دانند، عقب مانده می‌گویند.‌‌‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز بچه دار نشدم و نرفتیم زیر ی سقف ولی عزیزم تا میتونی گرمیجات بخور معجون زیاد بخور اب قلم زیاد بخور که هم انرژی بگیری و نسبت به همسرت سرد نباشی و هم برای تقویت خودتو نینیت خوبه 

شیر عسل زیاد بخور صبا ناشتا ی دونه تخم مرغ محلی خام با شیره انگور و شیر محلی بخور که عاااالیه ارده بخور خودتو تقویت کن به جای اینکه بخوای به همسرت کافور بدی😂😂 بخدا من نامزدم بددله وقتی میره ماموریت یواشکی بهم  برداشته کافور داده کل سیستمم ریخته بهم همه هورمونام قاطی پاتی شده کلی ازش شاکیم دارم دق میکنم

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

من هنوز بچه دار نشدم و نرفتیم زیر ی سقف ولی عزیزم تا میتونی گرمیجات بخور معجون زیاد بخور اب قلم زیاد ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت و راهنماییت🥰🥰🥰🥰 قضیه کافور رو گفتن بیشتر دو گرم خطر مرگ داره کلا بیخیال شدم 

واقعا شانس اوردی که کارت به مرگ نکشید با کافور /کار خطرناکی کرد شوهرت

مرسی عزیزم از توضیحاتت و راهنماییت🥰🥰🥰🥰 قضیه کافور رو گفتن بیشتر دو گرم خطر مرگ داره کلا بیخیال ش ...

تو نیرو انتظامیه اندازشو کامل وارده😅😭 یا دایم بهم گوشت گوساله میداد ی مدت پودر قهوه مزش برگشته بود تو پودر قهوم ریخته بود😥😥 اگه بدونی چی کشیدم هورمونام قروقاطی شده بود ... دست رو دلم نزار یادش میفتم ازش دلخور میشم هنوز دارم اذیت میشم 

همسرتم لره؟؟ مال من. همشهری شماست به شدتتتت متعصب اصلا نمیزاره بیرون کار کنم و تنهایی جایی برم

اره عزیزم لره 

تعصبش در حد اعتداله هم بیرون میرم هم کار میکنم

ابجیاش هم همشون شاغلن کاری ندارن خانوادش

اره عزیزم لره تعصبش در حد اعتداله هم بیرون میرم هم کار میکنمابجیاش هم همشون شاغلن کاری ندارن خانوادش

خوشبحالت لذت ببر از ازادیت 

خودتم تقویت کن معجون هر هفته بخور خرما شیره انگور اصل موز پسته و گردو کشمش انشالله مشکلت حل بشه 

نمیتونی بچت شیر خشک بدی؟

خب موقعه رابطه بگو سمت سینه هات نره خودت اذیت نمیشی ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️