2777
2789
عنوان

کیا آزمایش سل فری برای کروموزومهای جنسیتی ریسک بالا شده لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 39 پست
انشاالله هر چی توی توانت هست و خیر خودت و خانواده ات هست برات پیش بیاد

سلام دوست عزیز، نمی‌دونم منو یادت هست یا نه . سه هفته پیش اینجا اومدم و گفتم که آزمایش سل فری من برای کروموزومهای جنسی های ریسک شده از تجربه خودتون گفتید. آزمایش آمنیوسنتز انجام دادم و متاسفانه بعد از ۲۱ روز امروز بهم جواب دادن که متاسفانه جنین پسر من سندروم کلاین فلتر‌ داره خیلیییی حالم بده گریه امان نمیده بدتر اینکه اینجا اجازه سقط قانونی نمی‌دن و منذخودم اقدام کنم و باید رنجی رو تحمل کنم باید کاری بکنم😭😭😭😭😭 الان خیلی درمانده و غمگینم. 

من الان تو هفته ۱۳هستم دکترم تو ده هفته برام سل فری نوشت اول اونو دادم که سندروم ترنر مثبت در اومد بعد دو هفته ۱۲تازه ان تی دادم که اون خوب بود و مشکلی نبود و چند روز پیش هم cvs انجام دادم و منتظر جوابم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست عزیز، نمی‌دونم منو یادت هست یا نه . سه هفته پیش اینجا اومدم و گفتم که آزمایش سل فری من برا ...

خیلی سخته که بخوای سقط کنی و تازه غیر قانونی هم باید یه دکتر پیدا کنی 

ولی به هر حال بهتر از اینه که دنیا بیاد بعد هم خودت عذاب بکشی هم بچه ات

من الان تو هفته ۱۳هستم دکترم تو ده هفته برام سل فری نوشت اول اونو دادم که سندروم ترنر مثبت در اومد ب ...

انشالله جوابش خوب بشه براتون، میدونم الان پر از استرس و نگرانی هستی اما سعی کن قوی باشی و خودت رو برای هر اتفاقی آماده کنی. البته دعا میکنم برای شما خدا طور دیگری بخواد و دلتون رو شاد کنه. آمین 

خیلی سخته که بخوای سقط کنی و تازه غیر قانونی هم باید یه دکتر پیدا کنی ولی به هر حال بهتر از اینه که ...

کاملا درست میگی دوست عزیز ، روزهای سختیه اما نمی‌خوام رنج ابدی بشه. دعام کنین که به راحتی انجامش بدم

خدا رو هزاران مرتبه شکر.ببخشید الان سندرم بیشتر شده دلیلش چیه؟

ببین دقت آزمایشات بالا رفته و اینکه سندروم های بیشتری رو میتونن تشخیص بدن والا قبلا هم بوده. مثلاً موردی که برا من پیش اومده رو خیلیا متوجه نمیشن تا زمانیکه پسرشون به سن بلوغ که میرسه و اختلالات رو نشون میده اگه پیگیری کنند متوجه میشن که سندروم کلاین فلتر‌ داره و اتفاقات ناخوشایندی ممکنه در آینده در انتظارش باشه یکی از مهمترینشون ناباروری و ابتلا به سرطان سینه و سرطان ریه س. امیدوارم برا کسی چنین تجربه ی تلخی پیش نیاد و خدا همچین چیزی نخواد. 

سلام دوست عزیز، نمی‌دونم منو یادت هست یا نه . سه هفته پیش اینجا اومدم و گفتم که آزمایش سل فری من برا ...

واقعا متاسفم. میدونم چه روزهای بدی رو میگذرونی. منم گذروندم. تحمل کن. تمومش کن. الان یه بار تو رنج بکشی بهتر از اینکه پاره تنت سالها در رنج زندگی کنه

2810