2777
2789

با توجه به اینکه آزمایش غربالگری اول خوب شده بود با توجه به عدد سن بالای چهل، برای اطمینان خاطر آزمایش سل فری دادم که نتیجه برای تروزومی های ۱۳،۱۸و ۲۱ ریسک پایین شد و خداروشکر منفی اما متاسفانه برای کروموزومهای جنسیتی xxy/xyyریسک بالا زده، کسی مثه من بوده ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه آیا احتمال خطا هست از طرفی که دقت برای کروموزمهای جنسیتی در آزمایش سل فری ۷۰درصد هستش،  می‌تونه آزمایش آمنیوسنتز  که دقتش بالاتره جواب منفی رو بده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
جنسیت رو

جنسیت رو پسر گفته اما در قسمت کروموزومهای جنسیتی  برای XXY/XYY نوشته High Risk.

حالا باید آمنیوسنتز کنم، خواستم بدونم کسی همچین مشکلی داشته و در نهایت چی شده؟؟

راستی قانونی بهت اجازه سقط دادن؟ دکترم می‌گفت برا همچین مواردی اجازه سقط نمی‌دن😔😔

من اروپا هستم. هفته ۱۹ سقط کردم. توی پروفایلم نگاه کنی تاپیکهای مرتبط رو میبینی که اون موقع درست کردم. الان دیگه سه سال میگذره

من اروپا هستم. هفته ۱۹ سقط کردم. توی پروفایلم نگاه کنی تاپیکهای مرتبط رو میبینی که اون موقع درست کرد ...

ممنون که جواب دادی عزیزم، امیدوارم الان حال دلت خوب باشه❤️🙏

ممنون که جواب دادی عزیزم، امیدوارم الان حال دلت خوب باشه❤️🙏

من دوباره بعد از اون بچه دار شدم. اینبار سالم و دختر. قسمت منم اینطور بود دیگه. اون موقع دنیام سیاه بود. الان دیگه بعد این همه مدت یه خاطره خیلی دور شده

من دوباره بعد از اون بچه دار شدم. اینبار سالم و دختر. قسمت منم اینطور بود دیگه. اون موقع دنیام سیاه ...

عزیزم خداروشکر انشالله همیشه شاد و سلامتی دخترت رو ببینی. 

من امروز دکتر رفتم قراره هفته آینده آمنیوسنتز انجام بدم

عزیزم خداروشکر انشالله همیشه شاد و سلامتی دخترت رو ببینی. من امروز دکتر رفتم قراره هفته آینده آمنیوس ...

انشاالله هر چی توی توانت هست و خیر خودت و خانواده ات هست برات پیش بیاد

2810