2777
2789
عنوان

تبخال مقعدی

487 بازدید | 31 پست

سلام خانوما علت تبخال مقعدی وواژن چیه من چهارپنجم روزه مقعدوواژنم تبخال زده زخم شده نه میتونم راه برم نه میتونم بشینم نه میتونم برم دستشویی علتش چیه و اینکه چیکارکنم خوب بشم چون پارسالم یه بار گرفتم یکی دوماه طول کشید تا وقتی رفتم دکتر خوب شدم چیکارکنم خوب بشم علتش هم چیه که اینجوری میشم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تبخال تناسلی یک ویروس پایدار هست که از راه رابطه ی جنسی وارد بدن میشه و دیگه تا آخر عمر تو بدنتون میمونه،هر بار سیستم ایمنی ضعیف بشه سر و کله ش پیدا میشه ، تو همون روز های اول قرص آسیکلوویر ۵۰۰ بگیر بخور، چند روز که بخوری روزی یکدونه، خوب میشه و کلا محو میشه،از داروخونه بگیر بدون نسخه هست.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
قرص آسیکلویر میخوری؟پمادشو میزنی؟اون دفعه رفتی دکتر؟کپسول پاور فیت هم که باید بخوری

اون دفعه رفتم یه مایع تویه شیشه ای بودرنگش سیاه بودبایه پمادی داد قاطی میکردیم میزدم روزخم هاخیلی می‌سوخت ولی تا یکماه بعدش هرروزمیزدم خوب شدم با دوباره گرفتم

خوب چرا مقعدی؟ عقدی میتونستی واژنی داشته باشی از عوارضش نمیدونستی

میدونم اماهروی به شوهرم میگم رابطه مقعدی عوارض داره گوش نمیکنه فقط کارخودشومیکنه اصلاحیه حرف من گوش نمیکنه 

2810