2777
2789

من 18 سالمه از بچگی عاشق درس بودم همیشه نمراتم عالی بود ولی علاقه ای به کار خونه نداشتم خیلی ام از مامانم کتک خوردم و بدنم کبود کرد 

حتی وقتی کارنامه دبیرستانمو میدید که نمراتم بالاس بهم تبریک نمیگفت کافی بود یه نمره بد داشته باشم دنیا رو سرم خراب کنه بره به همه فامیل بگه این هیچی نمیشه

امروز صب داشتم درس میخوندم امسال سال آخرمه  کنکور دارم اومده میگه تو چند ساله منو عذاب دادی پیرم کردی تو رو باید ششم هفتم شوهر میدادم

گغتم مگه چیکارت کردم

میگه 2 ماه رفتم شهرستان اینقد گفتی درس دارم مجبورمون کردی برگردیم این 1 ماهو به خاطر تو برگشتم تو هرزه ای بی عرضه ای

مگه دوتا دکمه لباس شویی چقد زمان میبره که سرم منت میزاره از صب کلی لباسو شستم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ دست خودش بود ۸ سالگی شوهرت میداد مثل مامان بزرگا🫤

آره بابام فقط درسم براش مهمه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
آره بابام فقط درسم براش مهمه

خوب برا همه پدرمادرا درس مهمه اگر واقعا درس خونی با کنکورت نشونشون بده 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
منم کنکوریمسعی کن اهمیت ندی واقعا منم خیلی مشکل دارمهمین که درس خوندی خیلی خوبه بخون یه شهر دیگه قبو ...

تجربی ام مشاورم میگه خیلی باهوشم روزی 13 ساعت درس میخونم

اصلا اصلا اصلا توجه نکن به حرفهاش ، فقط بچسب به درس و یه نتیجه خوب بگیر ، زندگیت رو بساز ، کر شو کور ...

مگه میشه کلی تهمت فحش بهت بدن

شب سر صدا کنن همش مهمونی باشن و سفر منم زور کنم برم

چه بد. 

انشاالله رشته ای که دوست داری قبول می شی. به این چیزا فکر نکن. تمرکز کن رو درست. 

تلاش کن برنامه زمانی داشته باشی روزی نیم ساعت تو کارای خونه مشارکت کن اگر می تونی.  

البته کار خونه فقط دکمه ماشین لباسشویی نیست. همون هم پهن کردن و جمع کردن و تا کردن رو داره. اما مامان شما خیلی بد حرف زده. عصبانی بوده. نادیده بگیر. 

2810