سلام عزیزم خواستم تجربه خودم رو در این مورد بگم شاید به دردتون بخوره من الان دوقلو باردارم هر دو هم پسر هستن ناخواسته باردار شدم ژن دوقلویی هم نداشتم اما به زمان باردار شدنم فکر میکنم این چندتا نکته میاد تو ذهنم کخ به نظر مهم هستن
۱.من به خاطر ضعیف بودنم قبل بارداری برای یه عمل جراحی آزمایش خون دادم ویتامین گروه ب و کلسیم بدنم کم بود همچنین کم خونی شدید داشتم که دکتر کلی قرص مکمل ویتامین بهم داد و ۲ ماهی بود که داشتم استفاده میکردم
۲.به خاطر این که همش سرما میخوردم و ضعف داشتم مادرم بهم پیشنهاد استفاده از حلوای چند مغز و داده بود و همچنین اکثرا صبحانه کره عسل میخوردم طی ۲ ماه قبل باردار شدنم
۳.به خاطر اسباب کشی از روز تمام شدن پریودم تا ۹ روز بعد نزدیکی نداشتیم یعنی دقیقا نزدیکی ما افتاد روز تخمک گذاری من
۴.همسرم اصلا اهل سیگار و الکل و این چیزا نیست و تغذیه ی فوق العاده سالمی داره خصوصا به شدت اهل خوردن میوه و معجون هستش
و در آخر حکمت و خواست خدا در ضمن من آندومتریوز شدید دارم تخمدان راستم به رحم چسبیده و لوله ی راستم هم انسداد داره و من تازه میخواستم برم آندومتریوز مو عمل کنم که فهمیدم باردارم.خودم فکر میکنم مصرف ویتامین ها و روز نزدیکی خیلی تاثیر داشت تو باردار شدنم