2777
2789

چون مافیا و مسابقاتی این چنینی  هم همینطور بود اول آقایون بعدش  خانوما با هم بعدش فینال یا اینا آقایون و خانوما بودن و بعدش مسابقاتی مث پدرخوانده  و اینام ک بودن هم آقایون هم خانوما 

ولی اگه بشه خیلی باحال  میشه ب نظرم 

با اینکه فک نکنم علی خانی همچین برنامه  ای بسازه 

حالا شاید اومد ان شاءالله  ما ک دعا میکنیم  .. 

نظر تو چیه ؟ 

فعلا که فکر نکنم  بعدا جا می افته و عادی میشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

فکر نکنم چون این فرق داره و شوخی ها در یک حد نیست 

مثل کشتی و ورزش ک نمیشه هیچ وقت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ولی خانمهای بانمک تری میشه انتخاب کرد که تیکه های خنده دار میندازن مثل نعیمه نظام دوست مرجانه گلچین ...

الانم خوبن، گیتی، رویا، الیکا... عالین

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
الانم خوبن، گیتی، رویا، الیکا... عالین

آره خوبن مخصوصا نرگس محمدی 

منظورمو بد رسوندم منظورم اینه جای بعضی خانما خالیه خدا کنه سری بعد هم خانما باشن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
فکر نکنم چون این فرق داره و شوخی ها در یک حد نیست مثل کشتی و ورزش ک نمیشه هیچ وقت

چرا عزیزم نشه اتفاقا خیلی خوبم میشه 

مگه تو فیلم  های طنز با هم نیستن 

پشت صحنه شونم   ک ما نیستیم   حتی گاهی اوقات تو بعضی برنامه ها ک دعوت میشن شوخی های زشتی با هم میکنن اینکه عادیه و فقط ی برنامه اس